Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Zi incendiară în Liga 1. Gigi Becali ar fi făcut o ofertă pentru Deian Sorescu. Cât a oferit şi care e răspunsul

Zi incendiară în Liga 1. Gigi Becali ar fi făcut o ofertă pentru Deian Sorescu. Cât a oferit şi care e răspunsul

Dinamo București

Comentarii

Deian Sorescu ar dori să plece de la Dinamo Bucureşti, dar ar face-o cu regrete. După ce conducerea nu a acceptat propunerile venite până în acest moment, finanţatorul FCSB, Gigi Becali, ar fi făcut o ofertă concretă, peste ce s-a oferit până acum pentru jucător.

Dinamo are nevoie de bani, după ce a intrat în insolvenţă. Alb-roşii îşi doresc să-l vândă pe Deian Sorescu, golgheterul echipei, pentru a mai umple conturile clubului. Iar acum au de luat o decizie dificilă. Fie îşi lasă cel mai bun jucător în curtea rivalilor, fie aşteaptă un alt cumpărător. 

Gigi Becali l-ar fi ofertat pe Deian Sorescu de la Dinamo Bucureşti

Într-o zi în care la CFR Cluj tensiunea a ajuns la cote înalte, din cauza deciziei luate de Nelu Varga în privinţa lui Marius Şumudică, o nouă veste surprinzătoare face vâlvă în Liga 1. 

Gigi Becali îi face echipă de titlu lui Edward Iordănescu, proaspăt instalat la FCSB, iar antrenorul ar urma să-l primească pe Deian Sorescu. 

Conform As.ro, finanţatorul FCSB ar fi făcut o ofertă de 750.000 de euro pentru cel mai interesant dinamovist. Sursa citată susţine că răspunsul a venit deja. DDB a refuzat prima ofertă şi a cerut 1.4 milioane de euro. 

Suma e considerată exagerată de agentul Giovanni Becali, care a susţinut că suma reală a transferului ar fi undeva în jur de 600-700.000 de euro. 

Până în acest moment, Sorescu a fost ofertat, oficial, de Gaziantep. Conducerea dinamovistă se luptă şi cu dorinţa jucătorului, care e dispus să plece: ”M-aş bucura să-i ajut cu un transfer. Cu banii plătiţi pe mine s-ar debloca şi perioada de transferuri şi ar aduce jucători cu experienţă pe lângă cei tineri şi talentaţi şi ar putea creşte mult mai uşor. (n.r Conducerea) încearcă să rezolve cu jucători cu datorii din urmă încet, încet. Suntem înţelegători şi de data asta, sper să ne înţelegem şi sper să fie un pas bun”, a declarat jucătorul, în urmă cu 10 zile. 

Sorescu joacă de trei ani în "Ştefan cel Mare", după ce a fost adus de la ASU Poli Timişoara. Fotbalistul ofensiv are un start de sezon excelent, cu cinci goluri marcate, în şase meciuri. 

 

Afla mai multe despre: fcsbgigi becalideian sorescuoferta fcsb deian sorescudinamo bucuresti 

viewscnt
Articole similare