Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

A fost sau nu corectă eliminarea lui Răzvan Oaidă, la Rapid-Farul 1-2? Verdictul specialistului | EXCLUSIV

A fost sau nu corectă eliminarea lui Răzvan Oaidă, la Rapid-Farul 1-2? Verdictul specialistului | EXCLUSIV

Fotbal

Comentarii

Rapid Bucureşti a fost învinsă de Farul Constanţa, scor 1-2, vineri seară, în Giuleşti, într-o partidă din prima etapă a play-off-ului din Superligă.

Golurile constănţenilor au fost marcate de Louis Munteanu (min. 23 şi 56), în timp ce pentru rapidişti a marcat Albion Rrahmani din lovitură de la 11 metri (min. 85).

În urma acestui rezultat, Farul Constanţa a urcat pe locul 4, cu 25 de puncte, în timp ce Rapid rămâne pe locul 2, cu 28 de puncte. 

Constantin Zotta, despre eliminarea lui Răzvan Oaidă: ”E corectă!”

Echilibrul numeric s-a rupt în minutul 67, când mijlocaşul Rapidului, Răzvan Oaidă, a primit al doilea cartonaş galben. Pe primul îl primise în minutul 50.

Suporterii şi jucătorii Rapidului au protestat vehement în urma eliminării dictate de arbitrul George Găman, însă Constantin Zotta, fost arbitru FIFA, îi dă credit ”centralului”.

La prima intervenţie este fault, pentru că vine cu piciorul la nivelul genunchiului. Îi dă peste piciorul stâng. Îi dă bine de tot peste picior. Dacă este fault, este cartonaş galben.

De ce? El opreşte un atac promiţător al echipei adverse. Nu pentru duritate. Este corectă decizia.

La al doilea, îl calcă. La cald, poţi să crezi că e dat cu uşurinţă, dar sunt corect acordate amândouă. Aici, la a doua intrare, nu avem dubii că e galben. Este galben clar”, a declarat Constantin Zotta, la Orange Sport.

VIDEO: Faza care i-a adus eliminarea lui Răzvan Oaidă

Afla mai multe despre: razvan oaidageorge gamanrapid-farul 

viewscnt
Articole similare