Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

A existat interes din partea FCSB-ului pentru ”perla” lui Hagi? ”Ştiu că a zis Gigi că îi place” | EXCLUSIV

A existat interes din partea FCSB-ului pentru ”perla” lui Hagi? ”Ştiu că a zis Gigi că îi place” | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

Louis Munteanu a avut un sezon excelent la Farul. Atacantul împrumutat de la Fiorentina a marcat opt goluri în 27 de partide pentru ”marinari” şi a fost, poate cel mai important jucător din echipa lui Hagi.

Invitat în cadrul emisiunii ”Sport Report” de pe Orange Sport, Mihai Stoica a fost întrebat despre un posibil interes al FCSB-ului pentru fotbalistul Fiorentinei. Stoica a negat categoric dar a susţinut faptul că Gigi Becali a recunoscut că este fanul lui Munteanu.

A existat interes din partea FCSB-ului pentru ”perla” lui Hagi? ”Ştiu că a zis Gigi că îi place” | EXCLUSIV

”Niciodată nu s-a discutat aşa ceva. Niciodată. Ştiu că a zis Gigi Becali că-l place, dar nu s-a pus problema. Noi suntem bine”, a spus Mihai Stoica la Orange Sport.

FCSB vrea să transfere din Superliga pe postul lui Risto Radunovic. Mutarea gândită de MM Stoica

FCSB a rezolvat primele două transferuri în această vară, pe Ngezana şi Alex Băluţă, iar Gigi Becali mai vrea doi fundaşi şi un atacant. Însă, negocierile cu Arnold Garita par să fi picat, iar lista transferurilor e deschisă în continuare. 

Mihai Stoica s-a gândit şi la un fundaş lateral, pentru a întări lotul care va juca în competiţiile interne şi în Conference League. Dezvăluirea a fost făcută după ce MM Stoica a comentat transferul lui Bogdan Vătăjelu la U Cluj, fotbalist care a discutat şi cu Gigi Becali. 

De altfel, Ionuţ Panţîru, revenit după accidentările succesive, poate demonstra că merită încă o şansă la FCSB.

"Eu am în minte altceva. E un jucător care nu joacă fundaş stânga, dar să vedem dacă va merge Gigi în direcţia aia. E de la noi din campionat. Nu are sens să pronunţ numele, dar eu aşa o văd. Ne-ar trebui totuşi un fundaş stânga care să poată să-l înlocuiască pe Radunovic, dar pentru noi meciul cu Anderlecht va fi un test în primul rând pentru Panţîru, dacă duce la nivelul asta şi cum duce", a declarat Mihai Stoica pentru Orange Sport. 

 

 

Afla mai multe despre: gica hagifcsbmm stoica 

viewscnt
Articole similare