Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Acord! Universitatea Craiova şi-a găsit în sfârşit antrenor. Cine este alesul lui Mihai Rotaru

Acord! Universitatea Craiova şi-a găsit în sfârşit antrenor. Cine este alesul lui Mihai Rotaru

Superliga

Comentarii

”Telenovela” antrenorului la Universitatea Craiova este aproape de final. Mihai Rotaru, finanţatorul clubului din Bănie, pare să fi găsit, în sfârşit, un tehnician cu experienţă, cu care să poată ataca titlul în sezonul viitor.

Universitatea Craiova a bifat al doilea eşec consecutiv în Superligă, 1-2 cu Farul, iar oltenii au început să tremure pentru un loc de cupă european

Trupa patronată de Mihai Rotaru nu a jucat rău împotriva campioanei en-titre, însă erorile din compartimentul defensiv şi ocaziile mari de gol irosite au făcut ca Farul să plece cu cele trei puncte din Bănie.

În acest moment, Universitatea Craiova este pe locul trei în Superligă, cu 31 de puncte, două mai multe decât Farul.

Este aproape gata! Mihai Rotaru l-a convins pe tehnician, mai lipseşte doar semnătura

Din informaţiile as.ro, Mihai Rotaru a ajuns la un acord verbal cu Mirel Rădoi, care ar urma să preia banca tehnică a Universităţii Craiova.

Sursa citată susţine că discuţiile dintre cele două părţi sunt avansate, însă lipseşte semnătura fostului mijlocaş de la FCSB.

Mirel Rădoi a mai pregătit-o pe Universitatea Craiova în urmă cu aproape doi ani, pentru o scurtă perioadă, mai exact patru luni, din august până în decembrie 2022. Acesta a demisionat după un eşec cu FC Argeş în Cupa României.

Nicolae Dică, alături de Mirel Rădoi la Universitatea Craiova?

Lovin este de părere că, în cazul în care Rădoi va bate palma cu Rotaru, acesta îl va coopta în staff pentru postul de antrenor secund pe Nicolae Dică, alături de care a mai colaborat la FCSB şi echipa naţională.

”Cred că Rădoi cunoaşte mai bine campionatul decât Gâlcă sau Şumudică. Are o bază de date, ştie cei mai buni jucători în detaliu şi bănuiesc că vine cu acelaşi staff cu care a fost şi în partea cealaltă, probabil că alături de Dică”, a spus Florin Lovin, la Orange Sport.

Nicolae Dică este liber de contract de la începutul lunii martie, după despărţirea de FC Voluntari.

Afla mai multe despre: mihai rotarumirel rădoiuniversitatea craiova 

viewscnt
Articole similare