Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gică Hagi i-a găsit înlocuitor lui Louis Munteanu. "Regele" face un pas în spate în negocierile cu Fiorentina: "E jucătorul lor"

Gică Hagi i-a găsit înlocuitor lui Louis Munteanu. "Regele" face un pas în spate în negocierile cu Fiorentina: "E jucătorul lor"

Farul Constanța

Comentarii

Gica Hagi a remarcat un posibil înlocuitor pentru Louis Munteanu, jucător împrumutat de Farul de la Fiorentina, echipă importantă din Serie A.

Louis Munteanu se află la ultimele meciuri în actuala sa şedere la Farul. Atacantul crescut la Academia Gheorghe Hagi a făcut pasul spre Italia în anul 2020, atunci când Farul încasa suma de 1.800.000 de euro pentru tânărul vârf de atac.

Fiorentina a decis să-l împrumute înapoi la Farul, pentru a se forma suplimentar, iar acesta s-a dovedit un transfer inspirat pentru Hagi. Munteanu a contribuit în mai multe rânduri la victoriile echipei sale, pe parcursul sezonului trecut, cât şi în acest sezon. Împrumutul la Farul a fost prelungit şi pentru acest sezon, însă, din vară, următoarea destinaţie a lui Louis Munteanu este încă o necunoscută. FCSB a intrat pe fir şi a purtat discuţii cu Fiorentina pentru un eventual transfer permanent pentru atacantul naţionalei U21 a României.

Gică Hagi nu îşi face griji şi priveşte spre viitor, la jucătorii pe care academia sa îi formează în fiecare an. Jucătorul remarcat de Gică Hagi care ar putea să-l înlocuiască pe Louis Munteanu este Ionuţ Cojocaru, fotbalist care a strălucit pentru Farul, pe început de play-off. Tânărul fotbalist ofensiv a înscris de două ori în poarta Universităţii Craiova şi a fost desemnat omul meciului din Bănie.

Gică Hagi: "Louis Munteanu nu e al nostru"

"Louis Munteanu nu e al nostru. Nu depinde de mine şi n-are rost să vorbesc acum de aceste lucruri. E jucătorul Fiorentinei, trebuie să mergi la ei şi să întrebi. Lucrurile sunt simple: cine are putere şi forţă să discute cu el, că va fi aici sau afară... poate îl vrea cineva de afară!

Poate pleacă afară. E un jucător valoros, foarte tânăr, care demonstrează că are valoare. Îl ia cine are bani. Eu nu ştiu, voi vedea. La mine e groasă, e greu, dar îl am în spate pe Cojocaru. Nu e nicio problemă. Am altul! Trebuie să produc ceva, să scot ceva. N-am teamă.

Mă bucur că am revenit la identitatea noastră de a băga tineri, de a le da curaj. Găsim momentul. Şi pe bancă erau alţii. Sunt unii pe care nici nu i-au văzut, dar îi veţi vedea la anul - jucători de 2002, 2003, 2004, 2005, 2006, care joacă prin Divizia A, Divizia B, Divizia C.

Azi am băgat unul de 2007, iar uşor, uşor dăm spaţiu. Încercăm, acesta e clubul nostru", a declarat Gică Hagi, la o conferinţă de presă, după victoria Farului în faţa Craiovei.

Afla mai multe despre: gica hagilouis munteanuionut cojocarufiorentinauniversitatea craiova 

viewscnt
Articole similare