Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cifră halucinantă! Interes major generat de FCSB - Rapid, cu o săptâmână înainte de derby. Câte bilete au fost emise

Cifră halucinantă! Interes major generat de FCSB - Rapid, cu o săptâmână înainte de derby. Câte bilete au fost emise

FCSB

Comentarii

FCSB - Rapid este capul de afiş al etapei a 5-a din play-off-ul Superligii României.

FCSB are şansa să obţină titlul de campioană chiar la partida împotriva marilor rivali de la Rapid Bucureşti. "Roş-albaştrii" vor juca în etapa viitoare, pe Arena Naţională, împotriva celor de la Rapid.

În cazul unei victorii în meciul din etapa a 4-a, în faţa celor de la CFR Cluj, şi un eşec al "feroviarilor" în următoarea etapă, FCSB poate deveni campioana României în mod oficial, în cazul în care vor triumfa şi în faţa rivalilor "alb-vişinii". 

MM Stoica, preşedintele Consiliului de Administraţie al FCSB-ului a dezvăluit numărul de bilete emise pentru partida din etapa viitoare. Cifra este enormă, în condiţiile în care meciul se va disputa pe data de 20 aprilie, într-o zi de sâmbătă. Cu o săptămână înainte de derby, oficialul celor de la FCSB a anunţat că peste 20.000 de bilete au fost emise pentru meciul care poate decide noua campioana a României, cu cinci etape înainte de încheierea actualei stagiuni.

"PESTE 20.000 de bilete deja emise pentru meciul de PESTE o săptămână.", este mesajul lui MM Stoica, pe Facebook.

FCSB se află la zece puncte în faţa celor de la CFR Cluj, înainte de meciul direct din Gruia. În cazul unei victorii, liderul Superligii îşi poate extinde avantajul la 13 puncte, iar cu o victorie în derby-ul cu Rapid, va avea un avans de cel mult 16 puncte, suficient pentru a cuceri titlul, în condiţiile în care vor mai rămâne doar 15 puncte pe masă.

Afla mai multe despre: fcsbrapidmm stoicabiletearena nationalasuperliga 

viewscnt
Articole similare