Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Marius Şumudică, tăiat de pe lista unei echipe de play-off din Superligă: "E o problemă, s-au răcit nişte relaţii"

Marius Şumudică, tăiat de pe lista unei echipe de play-off din Superligă: "E o problemă, s-au răcit nişte relaţii"

Superliga

Comentarii

Marius Şumudică, tehnicianul român liber de contract de la despărţirea de formaţia turcă Gaziantep, este una dintre variantele lui Mihai Rotaru, finanţatorul Universităţii Craiova, pentru poziţia de antrenor principal al formaţiei din Bănie.

Campion al României cu Astra Giurgiu, Marius Şumudică rămâne un antrenor important al României, mai ales la nivelul competiţiei interne. După ce a refuzat o serie de propuneri venite din partea celor de la Petrolul Ploieşti, Şumudică a anunţat că şi-ar dori să meargă şi să lucreze în zona Orientului Mijlociu, zonă în care a mai lucrat în trecut.

Cel mai notabil club bifat de Şumudică în Orient este Al Shabab, grupare la care a avut oportunitatea să-l antreneze pe argentinianul Ever Banega.

Universitatea Craiova a rămas fără antrenor după despărţirea de Ivaylo Petev, tehnicianul bulgar adus la mijlocul acestui sezon. Acesta a ratat un obiectiv major al formaţiei lui Mihai Rotaru, câştigarea Cupei României, competiţie care duce în preliminariile UEFA Europa League.

Marius Şumudică este unul dintre cei trei antrenori despre care s-a vorbit, în vederea preluării echipei în plin play-off. Costel Gâlcă şi Mirel Rădoi sunt ceilalţi doi antrenori de pe lista formaţiei din Craiova.

Sorin Cârţu, fostul preşedinte al celor de la Universitatea Craiova a dezvăluit faptul că a avut o discuţie cu Marius Şumudică, iar şansele acestuia de a ocupa poziţia de antrenor principal la Universitatea Craiova nu sunt foarte mari.

Sorin Cârţu: "Şumudică este o variantă"

"Şumudică? El este o variantă şi a fost în mintea lui Mihai, dar nu mă bag în discuţia asta la momentul ăsta. Şumi ştie mai bine, chiar am vorbit azi cu el. E o problemă, s-au răcit nişte relaţii. Vorbesc ei mai bine, nu mai vorbesc eu, după zice Mihai că vorbesc prea mult.

Şumi e antrenor bun, are rezultate bune, ştie să faca treaba la echipă. El a vorbit ceva... dar cel mai bine explică ei, nu le explic eu treburile lor", a declarat Sorin Cârţu, la Prima Sport.

Afla mai multe despre: marius sumudicauniversitatea craiovasorin cartumihai rotarusuperligagaziantep 

viewscnt
Articole similare