Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Surpriză! Noua vedetă a lui Gică Hagi l-a dat pat pe spate pe patronul din Superligă. Urmează transferul? ”I-a plăcut”

Surpriză! Noua vedetă a lui Gică Hagi l-a dat pat pe spate pe patronul din Superligă. Urmează transferul? ”I-a plăcut”

Superliga

Comentarii

Farul pune presiune pe locurile de Europa, după victoria de pe Ion Oblemenco împotriva Universităţii Craiova. ”Marinarii” au 29 de puncte şi s-au apropiat la doar două lungimi de CFR şi Universitatea Craiova, ardelenii având însă un joc în minus.

Cu toate că Universitatea Craiova era favorită, cel puţin pe hârtie, înaintea meciului cu Farul, trupa lui Gică Hagi a impresionat pe Oblemenco şi a obţinut o victorie impresionantă. Deşi toţi jucătorii echipei oaspete au făcut un joc consisent, Ionuţ Cojocaru a fost cel mai bun de pe teren.

 Tânără extremă dreapta a izbutit să marcheze o ”dublă” şi a întors scorul, practic, de unul singur, primul gol fiind o reuşită de excepţie.

Puştiul-minune al lui Gică Hagi a intrat deja în vizorul granzilor din Superligă! Ce echipă a pus ochii pe Cojocaru

Sorin Cârţu, fostul preşedinte al Universităţii Craiova, a dezvăluit că, în urmă cu puţin timp, l-a contactat pe finanţatorul Mihai Rotaru şi l-a propus la Universitatea Craiova pe Ionuţ Cojocaru, ”călăul” oltenilor din meciul de ieri.

După spusele lui Cârţu, Rotaru ar fi apreciat evoluţiile lui Cojocaru, iar patronul Craiovei ar lua în calcul să îi facă o ofertă în viitor.

”Acum două săptămâni, l-am văzut pe Cojocaru într-un meci şi mi-a plăcut cum juca. I-am trimis SMS lui Mihai Rotaru: ‘Uită-te la copilul ăsta. Mie îmi place. Ştie jocul’. Chiar şi el a spus-o, e super-tehnic. Ştie foarte bine jocul pentru vârsta lui şi are 20 de ani. 

Are mobilitate tactică. Tipul ăsta de jucător îmi place

I-am trimis acum două săptămâni. I-a plăcut şi lui Rotaru. (n.r. i-ai trimis pe ideea să-l transferaţi?) Da, e o idee de jucător în timp. Dacă vrea să îmbunătăţească lotul, urmăreşte-l, nu e rău. Ceva de genul ăsta. 

E de la un club care întotdeauna se bazează pe asta, să vândă jucători. Din asta trăieşte. M-am uitat special la SMS-ul pe care l-am trimis despre Cojocaru. Chiar vorbeam cu Aurică. Mi-a zis că-i place şi lui, eu deja discutasem despre chestia asta. 

Are mobilitate tactică. Mie întotdeauna asta mi-a plăcut la fotbal. Să poţi să-l foloseşti în mai multe sisteme. Este un jucător care intră cu piciorul drept în conducere cu exteriorul, se implică în combinaţii. Tipul ăsta de jucător îmi place”, a spus Sorin Cârţu, la Fanatik.

Afla mai multe despre: superligauniversitatea craiovafarulgică hagi 

viewscnt
Articole similare