Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Atac uluitor la Florinel Coman, după CFR - FCSB: "Nu mai valorează nimic! E ca imobiliarele în anii lui Borcea!"

Atac uluitor la Florinel Coman, după CFR - FCSB: "Nu mai valorează nimic! E ca imobiliarele în anii lui Borcea!"

FCSB

Comentarii

Florinel Coman, atacantul echipei FCSB, este criticat după derby-ul cu CFR Cluj, deşi internaţionalul român a fost unul dintre cei mai activi oameni ai roş-albaştrilor.

În cadrul emisiunii Fotbal All Inclusive, de la Look Plus, Radu Banciu a fost întrebat de către un telespectator despre valoarea actuală a lui Florinel Coman, iar răspunsul moderatorului a fost unul fără milă.

"Câţiva firfirei! Nu mai valorează nimic! Coman este precum erau imobiliarele în anii lui Borcea. Nu mai reprezintă absolut nimic", a replicat Radu Banciu.

La 22 de ani, Florinel Coman este cel mai valoros jucător din Liga 1, conform Transfermarkt.de. Specialiştii germani îl evaluează pe atacantul FCSB-ului la 5,4 milioane de euro. Florinel Coman este urmat de colegul său Dennis Man în topul celor mai valoroşi jucători din Liga 1, cu o cotă de cinci milioane de euro. În top 3 se află şi un jucător al Universităţii Craiova, Alexandru Cicâldău, cotat la patru milioane de euro.

  • 3 milioane de euro a costat-o pe FCSB transferul lui Coman de la FC Viitorul
  • 5,4 milioane de euro este cota lui Florinel Coman
  • 14 goluri a marcat atacantul FCSB-ului în acest sezon, în toate competiţiile

FCSB, învinsă în derby-ul cu CFR Cluj. Florinel Coman, integralist

CFR Cluj a învins, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (1-0), formaţia FCSB, în etapa a III-a a play-off-ului Ligii I, prima după întreruperea cauzată de pandemia de coronavirus. A marcat: Ovidiu Popescu '24 (autogol).

Florinel Coman a fost integralist, având două şuturi periculoase pe spaţiul porţii lui Giedrius Arlauskis, unul dintre ele fiind respins în bară de goalkeeper-ul lituanian.

Afla mai multe despre: fcsb 

viewscnt
Articole similare