Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Atenţia a fost distrasă de la adevărata problemă la CSA Steaua! "Nici nu se mai scrie, mai sunt două săptămâni şi nu s-a semnat nimic"

Atenţia a fost distrasă de la adevărata problemă la CSA Steaua! "Nici nu se mai scrie, mai sunt două săptămâni şi nu s-a semnat nimic"

Steaua

Comentarii

CSA Steaua a rezolvat, pentru moment, problema revenirii FCSB pe stadionul din Ghencea, dar un alt aspect îi presează pe "militari". În continuare, Daniel Opriţa şi echipa nu au noutăţi în privinţa promovării în Superliga.

CSA Steaua are o altă problemă "în braţe" după ce a ţinut-o departe pe FCSB: "Mai sunt două săptămâni"

S-au încheiat negocierile dintre FCSB şi CSA Steaua pentru arena din Ghencea, iar "militarii" au înregistrat victoria. Însă, problema în privinţa echipei antrenate de Daniel Opriţa persistă. 

În forma actuală, CSA Steaua Bucureşti nu are drept de promovare, iar 1 august e termenul limită pentru ca "militarii" să se alinieze regulamentului FRF. 

Cum modificarea Legii Sportului a picat, CSA Steaua trebuie să găsească o societate care să schimbe statutul de club departamental. În caz contrar, Steaua e condamnată pentru cel puţin încă un sezon în Liga 2. 

"E o victorie a celor de la CSA (n.r. - revenirea eşuată a lui FCSB în Ghencea). S-a trecut uşor că nu s-a semnat contractul, mie mi se părea mai important ca ei să promoveze. 

Nici nu se mai scrie că 'mâine' începe Liga 2, pe 5-6 august, şi suntem în 20 iulie, mai sunt două săptămâni şi nu s-a semnat nimic. Deci mai stau un an. După părerea mea e o victorie care-i bucură enorm, dar cred că aveau probleme mai importante. 

Repet, nu sunt convins că domnul Ciolacu şi domnul ministru al Apărăii au vrut neapărat să se joace acolo", a declarat comentatorul Orange Sport, Bogdan Cosmescu, de lângă Basarab Panduru, la Sport Report. 

S-a tras la sorţi programul Ligii 2, sezonul 2023-2024

Programul primei etape – 5 august 2023

  • Csikszereda - Concordia Chiajna 
  • FC Braşov / Progresul Spartac - CSC Dumbrăviţa 
  • Corvinul Hunedoara - Ceahlăul 
  • CSM Reşiţa - Unirea Slobozia 
  • Viitorul Pandurii Tg. Jiu - FC Argeş 
  • CS Mioveni - Gloria Buzău 
  • CS Tunari - CSM Slatina 
  • Chindia - CSA Steaua 
  • Metaloglobus - CSC Şelimbăr 
  • Unirea Dej - CSM Alexandria

În play-off vor participa primele şase clasate, iar partidele se vor juca tur-retur, rezultând astfel încă 10 meciuri pentru fiecare formaţie. 

La finalul play-off-ului, primele două clasate vor promova direct în Liga 1, în timp ce ocupantele locurilor 3 şi 4 vor disputa un meci de baraj cu locurile 8 şi 7 din play-out-ul SuperLigii, după următoarea schemă:

Locul 3 din Liga 2 contra locului 8 din play-out-ul SuperLigii

Locul 4 din Liga 2 contra locului 7 din play-out-ul SuperLigii

Afla mai multe despre: bogdan cosmescusteaua promovare liga 2sezon liga 2 

viewscnt
Articole similare