Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Bayern Munchen are un nou obiectiv pentru linia ofensivă. Atacant de 100 de milioane pentru Nagelsmann

Bayern Munchen are un nou obiectiv pentru linia ofensivă. Atacant de 100 de milioane pentru Nagelsmann

Bayern Munchen

Comentarii

Bayern Munchen ar putea încera achiziţionarea unui atacant care face senzaţie în Europa în acest sezon.

Julian Nagelsmann are un obiectiv clar pentru sezonul 2022-2023: întărirea lotului echipei sale. Dincolo de obiectivele clasice care ţin de fiecare sezon, tânărul antrenor al bavarezilor vrea să reconstruiască din mers un lot care şi acum arată foarte bine.

Dar care va rămâne probabil fără Robert Lewandowski (33 de ani). Unul dintre atacanţii doriţi de Bayern Munchen pentru înlocuirea polonezului este Duşan Vlahovic de la Fiorentina.

Însă, pe lista lui Bayern Munchen a mai intrat un jucător din Serie A. Potrivit cotidianului AS, campioana din Bundesliga este dispusă să ofere până la 100 de milioane de euro pentru Vcitor Oshimen, atacantul care face senzaţie în Serie A în acest sezon.

În vârstă de 22 de ani şi cotat deja la 60 de milioane de euro, Oshimen a marcat 9 goluri în 10 meciuri disputate în acest sezon pentru Napoli. El a mai evoluat în Germania pentru VfL Wolfsburg, iar în 2020 a fost achiziţionat de Napoli, de la Lille, pentru 70 de milioane de euro. Deşi este încă un atacant foarte tânăr, nigerianul are 15 goluri marcate în Serie A, 13 goluri marcate în Ligue 1 şi 12 goluri în prima ligă din Belgia. Totodată, el a punctat de zece ori în 19 meciuri pentru prima reprezentativă a Nigeriei.

Pe lista lui Bayern Munchen se mai află şi alţi atacanţi, în frunte cu Erling Haaland, dar şi cu jucătorul german cu origini româneşti, Karim Adeyemi.

Afla mai multe despre: victor oshimen 

viewscnt
Articole similare