Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO Fanii Barcei şi-au pierdut răbdarea. Koeman, fluierat şi contestat la plecarea de la stadion

VIDEO Fanii Barcei şi-au pierdut răbdarea. Koeman, fluierat şi contestat la plecarea de la stadion

FC Barcelona

Comentarii

Ronald Koeman a fost contestat de o parte a fanilor după eşecul din El Clasico

Real Madrid a învins, duminică, în deplasare, cu scorul de 2-1 (1-0), rivala FC Barcelona, în etapa a X-a a campionatului spaniol LaLiga.

Ronald Koeman este apreciat de o parte a fanilor, însă nu toată lumea vrea ca olandezul să rămână la Barca. La finalul partidei cu Real Madrid, tehnicianul olandez a plecat cu propria maşină de la stadion, iar o parte a fanilor l-au admonestat şi contestat. Unii dintre suporteri au lovit cu palmele maşina antrenorului olandez.

 

 

66 de meciuri are Ronald Koeman ca antrenor al Barcelonei. A câştigat 40 dintre ele, iar în faţa Realului a pierdut meciul cu numărul 15. Barca a marcat 141 de goluri în mandatul Koeman, dar a încasat 76 de goluri.

Koeman a preluat-o pe Barca în august 2020 şi a cucerit Cupa Spaniei în sezonul 2020/2021. Olandezul a jucat la Barcelona între 1989 şi 1995. A cucerit patru titluri de campion al Spaniei, dar şi Liga Campionilor.

Real este pe primul loc, cu 20 de puncte, la egalitate cu FC Sevilla şi Real Socedad, de pe locurile 2-3. Toate aceste echipe au jucat câte nouă meciuri. FC Barcelona este pe locul 8, cu 15 puncte, acumulate tot din nouă partide.

Afla mai multe despre: ronald koemanbarcelonael clasico 

viewscnt
Articole similare