Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Becali e dezlănţuit pe piaţa transferurilor. Patronul FCSB-ului a confirmat aducerea unui nou jucător: "Acum semnează contractul"

Becali e dezlănţuit pe piaţa transferurilor. Patronul FCSB-ului a confirmat aducerea unui nou jucător: "Acum semnează contractul"

FCSB

Comentarii

Gigi Becali s-a ţinut de cuvânt şi a dezvăluit că a mai realizat încă un transfer, după venirea lui Ionuţ Panţîru. Patronul roş-albaştrilor a anunţat că a bătut palma cu un atacant polonez.

"Da, a venit deja, semnează contractul. E pe acolo, a venit noaptea trecută, la ora 02:00. E un polonez, vedem. A semnat pe 6 luni. Nici nu ştiu cum îl cheamă, mi l-a recomandat cineva şi am mers pe mâna lui. Omul nu vrea bani, doar dacă confirmă" , a declarat Gigi Becali.

Becali, încă un transfer la FCSB

Aşa cum Telekom Sport a anunţat în EXCLUSIVITATE (DETALII AICI), atacantul care a semnat cu FCSB este Lukasz Gikiewicz. În vârstă de 31 de ani, acesta a jucat ultima oară la Hajer, în Arabia Saudită. De altfel, CV-ul său nu este prea impresionant.

Cotat la 250.000 de euro, Gikiewicz a început fotbalul la Motor Lubawa (Polonia) şi a mai jucat ulterior pentru Drweca NML, Olimpia Elblag, Wigry Suwalki, Unia Janikowo, Polonia Bytom, LKS Lodz, Slask Wroclaw (toate din Polonia), Omonia Nicosia (Cipru), Tobol Kostanay (Kazahstan), AEL Limassol (Cipru), Levski Sofia (Bulgaria), Al Wahda (Arabia Saudită), Ratchaburi FC, BEC Tero Sasana (ambele din Thailanda), Al-Faisaly (Emiratele Arabe), Al Batin (Arabia Saudită) şi Hajer (Arabia Saudită).

Afla mai multe despre: becalifcsbsteaua 

viewscnt
Articole similare