Experiențe împreună.
You are here:

Becali e dezlănţuit şi nu se mai uită la bani. Achiziţie de ultimă oră făcută de patronul de la FCSB. Sumă FABULOASĂ investită pentru ultima aroganţă

Becali e dezlănţuit şi nu se mai uită la bani. Achiziţie de ultimă oră făcută de patronul de la FCSB. Sumă FABULOASĂ investită pentru ultima aroganţăgalerie foto

FCSB

Comentarii

Gigi Becali a uitat de supărare, după ce FCSB a fost eliminată din Europa League şi a ratat, pentru al doilea sezon consecutiv, grupele competiţiilor europene, iar acum se pregăteşte pentru unul dintre cele mai importante evenimente din viaţă.

Fiica cea mare a patronului de la FCSB, Teodora, urmează să se mărite în toamna acestui an, însă Gigi Becali are grijă şi de ceilalţi membri ai familiei. Alexandra a primit din partea tatălui său un cadou incredibil. Fiica latifundiarului din Pipera s-a ales cu un Bentley Bentyaga în valoare de 200 de mii de euro. Conform a1.ro, odată cu primirea cadoului, Alexandra Becali a uitat pentru o scurtă perioadă de lege şi a fost surprinsă vorbind la telefon în timp ce se afla la volanului maşinii.

Din fericire pentru ea, Alexandra n-a fost văzută şi de câţiva poliţişti care se aflau în zonă, astfel că fiica lui Gigi Becali a scăpat nesancţionată.

CLICK AICI PENTRU GALERIA FOTO CU MAŞINA ALEXANDREI BECALI

Becali, nuntă ca-n poveşti. Patronul de la FCSB investeşte sume uriaşe

În această toamnă, Teodora Becali, fiica cea mare a patronului de la FCSB, se va mărita cu Teodor Mihai Mincu (DETALII AICI). După ce le-a oferit altor tineri care se pregăteau de nuntă suma de 20 de mii de euro, pentru a renunţa la localul pe care-l închiriaseră, astfel încât să-i facă loc fiicei sale, Becali a mai pregătit un tun financiar.

Latifundiarul din Pipera a pus la bătaie 500 de mii de euro pentru a-i organiza Teodorei o nuntă de vis.

"În octombrie o să facem nunta. În Bucureşti o facem. Mai multe nu vreau să spun, că nu doresc ei şi vreau să le fac pe plac. Eu i-am zis Teodorei: <<Tată, faci ce vrei, nu mă mai interesează>>. Am încredere că va face numai bine" , declara Gigi Becali, în vara acestui an.

Mai ai câteva secunde libere? Vezi şi postările de pe Instagram Telekom Sport!

viewscnt
Articole similare
Ești client de servicii mobile sau fixe la Telekom? Activează factura electronică pentru a o primi prin email. Astfel te protejezi pe tine, pe cei dragi și pe cei care-ți aduc factura! Află mai multe