Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS Vestea care o să-i bucure pe fanii Craiovei. Transfer anunţat în direct! Prima mutare după eliminarea din UEL

BREAKING NEWS Vestea care o să-i bucure pe fanii Craiovei. Transfer anunţat în direct! Prima mutare după eliminarea din UEL

Gaz Metan Mediaș

Comentarii

Formaţia Gaz Metan Mediaş a învins, vineri pe teren propriu, cu scorul de 2-0 (1-0), echipa FC Argeş, într-un meci din etapa a doua a Ligii I.

A fost prima victorie a lui Duşan Uhrin în acest sezon pe banca Gazului. El a confirmat că Răzvan Pleşca va pleca de la Gaz Metan, cel mai probabil spre U Craiova.

El a explicat la finalul partidei că echipa sa are nevoei de timp pentru o forma un 11 competitiv: ”Victorie clară, dar meciul a fost greu. Au un antrenor foarte bun şi este complicat să joci contra echipelor care vin din Liga 2. Sunt fericit pentru Baco (n.r marcatorul primului gol), dar nu ştiu dacă vom prinde playofful şi în acest sezon, este abia al doilea joc.

Avem jucători noi, trebuie să vedem cum reacţionează, încercăm să facem tot ce e mai bun. Până în octombrie este deschisă fereastra de transferuri, deci vom vedea. Astăzi am jucat prima dată în această formulă.

Trebuie să îl întrebaţi pe Valentin Iordănescu, pentru că el ştie mai multe. Dar eu îi las să plece” a mărturisit Duşan Uhrin Jr la finalul partidei câştigate, scor 2-0 contra lui FC Argeş.

În ultimele zile, transferul lui Pleşca la U Craiova a fost foarte mediatizat. În ciuda faptului că va împlini 38 de ani în noiembrie, Răzvan are o cotă de piaţa de 200 de mii de euro.

Oltenii au nevoie de experienţă şi siguranţă între buturi, iar portarul medieşenilor are nu mai puţin de 280 de meciuri în prima ligă. Foarte interesant este că din cele 280 de meciuri în care a apărat în Liga 1, Răzvan Pleşca nu a primit gol în 92 de meciuri, asta în ciuda faptului că nu a jucat mereu la formaţii de top din campionatul intern.

În stagiunea precedentă de campionat, Pleşca a fost una dintre piesele grele pe care a mizat Edward Iordănescu la Mediaş. A strâns în total 34 de meciuri în culorile Gazului, iar în sezonul regular, Mediaşul cu Pleşca între buturi a încasat un gol la trei meciuri în care Răzvan a fost titular! În cele 2340 de minute bifate în sezonul regular, Pleşca şi-a păstrat poarta imaculată în 10 partide, ceea ce nu e deloc puţin lucru. În plaoput, randamentul său, la fel ca şi cel al echipei sale (una fără obiectiv) a scăzut. Pleşca nu a primit gol în doar 2 partide.

În ultimele două sezoane din Liga 1, 2018/2019 şi 2019/2020, Răzvan Pleşca a reuşit în tricoul Gazului să nu primească gol în 25 de meciuri, o cifră impresionantă pentru un goalkeeper de vârsta lui, care nu s-a luptat pentru trofee majore în campionatul intern.

Afla mai multe despre: uhrinrăzvan pleşca 

viewscnt
Articole similare