Experiențe împreună.
You are here:

BREAKING | Piţurcă pregăteşte trei BOMBE pe piaţa transferurilor! Negociază cu fotbalişti de naţională. U Craiova poate da marea lovitură

BREAKING | Piţurcă pregăteşte trei BOMBE pe piaţa transferurilor! Negociază cu fotbalişti de naţională. U Craiova poate da marea loviturăgalerie foto

U Craiova

Comentarii

Victor Piţurcă a fost instalat în funcţia de manager general la U Craiova, iar fostul selecţioner pregăteşte deja o remaniere a lotului.

Piţurcă a făcut deja prima mutare: fostul preparator fizic de la FCSB, Marian Lupu, vine să ajute formaţia din Bănie. Fostul selecţioner nu se opreşte aici. Aşa cum Telekom Sport v-a anunţat deja, Corneliu Papură ar urma să fie înlocuit cu Eugen Neagoe, după ce fostului tehnician de la Dinamo îi expiră perioada de ”relaxare” impusă de medici.

Piţurcă, trei transferuri de naţională la U Craiova

În calitate de manager general, Piţurcă va avea sarcina de a reevalua lotul Craiovei şi ulterior a stabili ţintele campaniei de transferuri.

Fostul selecţioner apelează la relaţiile pe care şi le-a făcut de-a lungul timpului în lumea fotbalului, iar acestea nu sunt puţine.

Există fotbalişti ai Craiovei care vor fi trecuţi pe linie moartă, dar şi alţii care au trecut deja de prima evaluare a fostului selecţioner, printre care Mirko Pigliacelli, Nicuşor Bancu, Elvir Koljic, Alex Cicâldău, Cristian Bărbuţ, Valentin Mihăilă sau Alexandru Mateiu. De altfel, în cazul portarului italian, Piţi s-a pronunţat în urma ofertei venite de la Torino: Mirko nu pleacă! Portarul italian al Craiovei este dorit în Serie A de FC Torino. Gruparea italiană ar fi dispusă să ofere 2.5 milioane de euro pentru goalkeeperul adus în Bănie de Devis Mangia.

O decizie în privinţa ofertei din Serie A va fi luată de Victor Piţurcă, si se pare ca, deja noul manager general al Craiovei a refuzat propunerea lui Torino.

Mai mult, fostul selecţioner şi-a stabilit deja primele trei ţinte pentru perioada de iarnă, primind deja asigurări că U Craiova va face tot posibilul pentru a-i transfera pe jucătorii doriţi de Victor Piţurcă.

Valerică Găman, actualmente la Al Shabab este prima ţintă a lui Piţurcă pentru întărirea defensivei. Este titular la Al Shabab, dar nu ar spune ”nu” unei repatrieri. Găman este unul dintre fotbaliştii preferaţi ai lui Piţurcă. La 30 de ani, fostul selecţioner consideră că Valerică nu şi-a spus încă ultimul cuvânt în fotbalul românesc. A crescut la Craiova şi a mai jucat în Bănie între 2006 şi 2011.

Gabriel Torje este o altă ţintă a lui Piţurcă. Internaţionalul în vârstă de 29 de ani este la un pas de o înţelegere cu Chennaiyin din India, unde va juca (se pare) în următoarele şase luni. Apoi ar urma să vină la U Craiova. Torje are 56 de selecţii în echipa naţională a României.

Bomba pe care Victor Piţurcă vrea să o dea este însă Alexandru Maxim. Internaţionalul român de la SV Mainz nu joacă în Bundesliga şi, deşi respinge ideea revenirii în România, nu ar respinge şi ideea de a lucra alături de Victor Piţurcă, factorul principal de încredere care l-ar determina să semneze cu U Craiova.

Victor Piţurcă va începe, oficial, mandatul de la Craiova pe 1 septembrie. Sosirea lui Victor Piţurcă la Craiova a surprins pe toată lumea! Tehnicianul a declarat că vrea să câştige titlul şi să ajungă în grupele Ligii Campionilor cu Universitatea, iar pentru a obţine aceste lucruri şi-a făcut un contract beton.

Chiar dacă la capitolul salariu a preferat o remuneraţie decentă, doar 200.000 de euro pe sezon, Victor Piţurcă şi-a pus câteva clauze în contract absolut senzaţionale. În cazul în care va câştiga titlul, Piţurcă va primi un bonus de 500.000 de euro, iar dacă Ştiinţa va ajunge în grupele UCL atunci Piţi va mai încasa încă un milion de euro.

Aşa cum era de aşteptat, fostul selecţioner s-a asigurat şi în cazul în care va fi dat afară de la Craiova. Dacă Mihai Rotaru va dori să-l îndepărteze înainte de terminarea contractului, Piţurcă va fi despăgubit cu 1,5 milioane de euro, după cum scrie Spynews.

viewscnt
Articole similare