Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce a declarat Svitolina după meciul fenomenal făcut de Simona Halep: ”A jucat incredibil astăzi”. Unde crede că a fost momentul decisiv

Ce a declarat Svitolina după meciul fenomenal făcut de Simona Halep: ”A jucat incredibil astăzi”. Unde crede că a fost momentul decisiv

Tenis

Comentarii

Elina Svitolina laudă felul în care Halep a jucat, după ce ucraineanca a pierdut în faţa Simonei, în semifinale la Wimbledon. Svitolina spune însă că Halep a profitat şi de unele decizii greşite luate de ea, în timpul meciului.

Simona Halep s-a calificat în finala Wimbledon, după o semifinală superbă făcută în faţa Elinei Svitolina, 6-1, 6-3. Jucătoarea din Ucraina susţine că Simona a fost fenomenală astăzi şi a făcut puţine cadouri. În schimb, susţine că ea a greşit în mai multe momente decisive:

"Vrei la început să joci bine, vrei să te afirmi, că eşti acolo să lupţi. Nu aş spune că a fost cheia meciului asta, dar cred că am pierdut oportunităţile să am şanse în meci de la acele 3 game-uri (n.r. la începutul primului set). Cred că a jucat incredibil astăzi. S-a mişcat foarte excelent, a lovit perfect mingea. Am luat unele decizii proaste în momente importante şi apoi ea a jucat incredibil, ceea ce a dus la acest scor”, a declarat Svitolina.

 

Afla mai multe despre: halepsvitolina 

viewscnt
Articole similare