Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce a păţit bărbatul care a agresat sexual o jurnalistă, chiar în timp ce transmitea în direct de la un maraton

Ce a păţit bărbatul care a agresat sexual o jurnalistă, chiar în timp ce transmitea în direct de la un maraton

Diverse

Comentarii

O jurnalistă a fost lovită cu palma peste fund de un alergător care concura în maratonul de la Enmarket Savannah. Acum, bărbatul şi-a recunoscut vina, a pledat vinovat pentru agresiune sexuală a primit sentinţa: 1.000 de dolari amendă, un an de probaţiune şi 200 de ore de muncă în folosul comunitaţii.

La finalul anului trecut, o jurnalistă care transmitea în direct a avut parte de un incident oribil. Un bărbat care concura în maratonul Enmarket Savannah, din SUA, a lovit-o din alergare cu palma peste fund. Apoi şi-a văzut de cursă. Imediat, tânăra a luat atitudine pe contul său de Twitter:

”Pentru bărbatul care mi-a dat o palmă peste fund în timp ce făceam live-ul: m-ai violat, m-ai făcut să mă simt ca un obiect şi m-ai făcut de ruşine. Nicio femeie nu ar trebui să fie nevoită să treacă printr-o astfel de situaţie nici la locul de muncă, nici în altă parte!”, a scris jurnalista Alex Bozarijan pe Twitter.

Thomas Callaway, bărbatul care a agresat-o pe jurnalistă, a fost prins la mai puţin de 24 de ore de la incident. El a fost anchetat pentru agresiune sexuală. În acelaşi timp, a fost suspendat pe viaţă de la orice eveniment sportiv. Bărbatul şi-a recunoscut vina, a pledat vinovat şi zilele trecute a fost ultimul termen de judecată.

CLICK AICI PENTRU GALERIA FOTO

Instanţa l-a amendat cu 1.000 de dolari, l-a condamnat la un an de probaţiune şi l-a obligat să presteze 200 de ore de muncă în folosul comunităţii.

Afla mai multe despre: alex bozarijan 

viewscnt
Articole similare