Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce a spus Răzvan Lucescu despre războiul din Ucraina, în contextul în care patronul său a fost în partidul lui Vladimir Putin

Ce a spus Răzvan Lucescu despre războiul din Ucraina, în contextul în care patronul său a fost în partidul lui Vladimir Putingalerie foto

Stranieri

Comentarii

Răzvan Lucescu a intrat în galeria vocilor care condamnă decizia lui Vladimir Putin de a declanşa războiul din Ucraina. Curios, patronul lui Răzvan Lucescu a făcut parte din partidul lui Vladimir Putin.

Democraţiile din toată lumea au condamnat în termeni duri intervenţia Rusiei în Ucraina. În plus, în urma acestor agresiuni, Rusia s-a ales cu sancţiuni economice drastice şi pierderile sunt imense pentru ruşi.

În rândul celor care contestă decizia lui Vladimir Putin este şi Răzvan Lucescu. Interesant este că patronul lui PAOK, club la care antrenează Lucescu jr., a făcut parte din partidul lui Vladimir Putin.

Reacţia lui Răzvan Lucescu despre războiul declanşat de Rusia în Ucraina

Răzvan Lucescu a fost direct afectat de războiul declanşat de Rusia în Ucraina. Mircea Lucescu se afla în Ucraina, în cantonamentul lui Dinamo Kiev, în momentul în care Vladimir Putin a ordonat armatei să atace.

Legendarul român a vrut iniţial să rămână în Ucraina, pentru a le da încredere jucătorilor săi, dar situaţia s-a înrăutăţit şi Mircea Lucescu a fost nevoit să revină în România.

Totuşi, antrenorul lui Dinamo Kiev s-a ales cu nu mai puţin de 5 milioane de euro blocaţi în conturile băncilor din Ucraina, ca urmare a restricţiilor financiare impuse de guvernul de la Kiev.

În tot acest peisaj, Lucescu jr condamnă şi el războiul declanşat de Rusia în Ucraina. Răzvan Lucescu spune că şi-a imaginat că un astfel de conflict poate avea loc în anul 2022. În plus, l-a făcut pe Vladimir Putin ”paranoic”.

”Nu aş vrea să comentez acest lucru (n.r. despre război), dar sufletul meu este 150% cu poporul ucrainean. Este greu de acceptat, de înţeles, este de necrezut că există acest război astăzi.

Nu-mi pot imagina cum sunt atâtea minţi paranoice în lume care distrug vieţi, familii”, a spus Răzvan Lucescu, citat de sport24.gr.

Patronul lui Răzvan Lucescu a fost în partidul lui Vladimir Putin

Declaraţiile făcute de Răzvan Lucescu despre războiul declanşat de Rusia în Ucraina vin în contextul în care Ivan Savvidis, patronul lui PAOK Salonic, a făcut parte din partidul lui Vladimir Putin.

În 2007,  Savvidis a fost ales ca deputat în Duma de Stat, al doilea astfel de mandat, dar de această dată a candidat din partea partidului Rusia Unită, care este condus de Vladimir Putin.

Ulterior, după ce s-a mutat în Grecia, l-a asemănat pe Alexis Tsipras - fostul premier al Greciei - cu Vladimir Putin.

Afla mai multe despre: razvan lucescu 

viewscnt
Articole similare