Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce lovitură! Aşteptat în Liga 1, Raul Rusescu şi-a asigurat o sumă mare de bani. Cât i-a dat clubul dintr-un foc

Ce lovitură! Aşteptat în Liga 1, Raul Rusescu şi-a asigurat o sumă mare de bani. Cât i-a dat clubul dintr-un foc

Superliga

Comentarii

Fostul atacant de la FCSB, Sevilla sau Unirea Urziceni, Raul Rusescu (32 de ani) are parte şi de veşti bune în această perioadă, după situaţia dificilă prin care a trecut în Turcia. Idolul fanilor FCSB-işti a liber de contract de pe 29 iulie, în urma despărţirii de Giresunspor.

Raul Rusescu s-a îmbogăţit cu 250.000 de euro. Clubul din Turcia a plătit 

În iulie 2019, Raul Rusescu a plecat de la FCSB, unde nu a mai impresionat la fel ca în perioada 2011-2013, care i-a permis să prindă un transfer important la Sevilla. 

Atacantul a plecat pe uşa din dos de la FCSB, în urmă cu mai bine de un an, şi a semnat cu Giresunspor echipă din a doua ligă turcă, unde a primit unul dintre cele mai mari salarii din lot. 

Acesta a fost şi motivul pentru care un an mai târziu s-a ajuns la despărţirea dintre cele două părţi. Pe 29 iulie, turcii i-au propus un contract nou, dar cu un salariu inferior, iar Raul Rusescu nu a fost de acord. 

În plus, contractul acestuia a fost încheiat, după ce fostul atacant de la FCSB a invocat că nu mai fusese plătit de luni bune. 

Recent, presa din Turcia a anunţat că Raul Rusescu a dat lovitura. Atacantul român va încasa 250.000 de euro, reprezentând restanţele salariale, anunţă Spor28.com.

Raul Rusescu e aşteptat în Liga 1

În urmă cu o lună, Sport.ro anunţat că U Craiova ar fi intrat în cursa pentru semnătura lui Raul Rusescu, după ce atacantul ar fi fost refuzat de mai multe echipe din Turcia. Între timp, U Craiova l-a pierdut pe Elvir Koljic, care s-a accidentat, dar l-a transferat pe Ivan Mamut, pentru a-l înlocui în următoarele luni. 

Vestea că fostul marcator de la FCSB e liber de contract l-a făcut să viseze pe Cristi Tănase, care în prezent e legitimat la Academica Clinceni

"Eu îmi doresc să am aici toţi foştii mei colegi. Dacă se zvoneşte şi e adevărat, chiar îl aştept aici şi ştiu foarte bine că ne poate ajuta şi poate să fie un marcator foarte bun. Vorbesc cu el în fiecare zi, pentru că este prietenul meu, dar nu pot să spun acum dacă o să vină sau nu. Sau dacă se întoarce în România. Deocamdată cred că nici el nu ştie", a declarat Cristi Tănase despre posibila venire a lui Rusescu la Clinceni.

CSM Râmnicu Vâlcea, Unirea Urziceni, CS Otopeni, FCSB, Sevilla, Braga, Osmanlispor şi Giresunspor sunt echipele pentru care a jucat Raul Rusescu. 

Atacantul cu nouă meciuri în naţională e triplu campion al României, de două ori cu FCSB şi o dată cu Unirea Urziceni. 

Afla mai multe despre: raul rusescuraul rusescu baniraul rusescu revenireraul rusescu revenire liga 1raul rusescu fcsbfcsbraul rusescu u craiova 

viewscnt
Articole similare