Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

CFR ştie că Arlauskis este în Spania, dar el se află într-o altă ţară şi vrea să se transfere. Portarul a oferit primele declaraţii

CFR ştie că Arlauskis este în Spania, dar el se află într-o altă ţară şi vrea să se transfere. Portarul a oferit primele declaraţii

CFR Cluj

Comentarii

Bogdan Mara, director sportiv la CFR Cluj, a declarat că Arlauskis se află în Spania, unde îşi tratează accidentarea, dar portarul se află, de fapt, în altă ţară.

Imediat după ce Marius Şumudică a fost demis, Giedrius Arlauskis a plecat din România. Portarul în vârstă de 33 de ani a plecat pentru a-şi trata accidentarea la gleznă.

Bogdan Mara, directorul sportiv al lui CFR Cluj, susţine că Arlauskis se află în Spania, unde se recuperează, dar portarul se află, de fapt, în altă ţară.

Unde se află acum Giedrius Arlauskis. Cei de la CFR ştiu că este în Spania

Bogdan Mara a intrat în direct la Telekom Sport după eşecul lui CFR Cluj cu 1-0 în faţa lui Jablonec. Printre altele, oficialul campioanei României a vorbit şi despre situaţia lui Arlauskis.

Bogdan Mara susţine că Arlauskis este dorit în continuare la echipă, chiar daca fostul internaţional lituanian a fost extrem de supărat după ce Marian Copilu a fost demis.

Directorul sportiv al lui CFR Cluj susţine că Arlauskis urmează să poarte o discuţie cu patronul Neluţu Varga şi Dan Petrescu şi-ar dori ca acesta să continue în Gruia.

Mara a declarat că Arlauskis se află în această perioadă în Spania, unde se recuperează după o accidentare la gleznă.

”Momentan, Arlauskis este accidentat, îşi face tratamentul în Spania. Urmează să vină la Cluj unde va avea o discuţie cu patronul echipei, cu Dan Petrescu şi vom vedea ce se va întâmpla cu el. El este sub contract cu CFR”, a spus Mara la Telekom Sport.

De fapt, portarul se află într-o altă ţară, în Lituania, după cum scriu cei de la 15min.lt. Arlauskis se tratează la Vilnius şi profită de această pauză pentru a petrece mai mult timp alături de soţie şi de cele două fiice ale sale:

”M-am accidentat la gleznă în timpul meciului cu Young Boys. Am luat o pauză, dar în timpul antrenamentului am fost lovit din nou, în acelaşi loc [...] Accidentarea nu este gravă, dar este foarte dureroasă [...] Într-o săptămână - două o să fiu sănătos”, a declarat Arlauskis pentru site-ul 15min.lt.

În plus,Giedrius Arlauskis le-a spus clar jurnaliştilor lituanieni că el îşi doreşte să plece de la CFR Cluj şi că impresarii îi caută deja o echipă:

”Impresarii lucrează şi îmi caută o nouă echipă. Desigur, situaţia în acest moment de aşa natură încât toate ferestrele de transferuri sunt închise, probabil că va fi nevoie să aştept. În cel mai rău caz, voi merge în altă parte în ianuarie”, a mai spus Arlauskis.

Afla mai multe despre: arlauskis 

viewscnt
Articole similare