Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Comparaţie senzaţională a unui jucător de la Clinceni după începutul slab de sezon: ”Arsenal are trei înfrângeri în trei meciuri, se mai întâmplă”

Comparaţie senzaţională a unui jucător de la Clinceni după începutul slab de sezon: ”Arsenal are trei înfrângeri în trei meciuri, se mai întâmplă”

Academica Clinceni

Comentarii

Academica Clinceni a continuat începutul slab de sezon şi după a şaptea etapă, reuşind doar să remizeze, acasă, 1-1, cu CS Mioveni.

Academica Clinceni rămâne fără victorie în noul sezon şi după a şaptea etapă a Ligii 1. Ilfovenii au avut nevoie de şase meciuri pentru a obţine primul punct, iar luni ar fi putu obţine prima victorie, însă s-au împiedicat de formaţia lui Alexandru Pelici.

Cliceni a condus o bună parte din meci, înainte de a fi egalată de la punctul cu var. În ultimele minute, băieţii lui Poenaru au obţinut un penalty, însă Cascini nu l-a putut învinge pe Ducan. Astfel, Ilie Poenaru rămâne fără victorie în noul sezon şi simte cu adevărat presiunea la formaţia ilfoveană.

În urma meciului, Michael Omoh, jucător de abia venit la Academica, a vorbit despre jocul prestat. Nigerianul a afirmat că ilfovenii trebuiau să obţină toate punctele, după ce au ratat o multitudine de ocazii, înainte de a compara debutul slab de sezon al Clinceniului cu cel al lui Arsenal. După trei etape, londonezii sunt pe ultimul loc în campionat, cu 0 puncte, nouă goluri luate şi zero marcate.

Comparaţie senzaţională a unui jucător de la Clinceni după începutul slab de sezon

”Trebuia să câştigăm, evident, am ratat un penalty şi ocazia să câştigăm partida, dar am muncit din greu. Este o perioadă foarte dificilă pentru noi, nu am reuşit să câştigăm niciun meci sezonul acesta.

Muncim în fiecare zi, este dezamăgitor, dar vom continua să muncim ca echipă şi poate la meciul următor reuşim victoria. Arsenal, unul dintre cele mai mari cluburi din lume, trei meciuri, trei înfrângeri, au luat nouă goluri, se mai întâmplă”, a declarat Omoh.

Afla mai multe despre: academica clincenimichael omohclinceni mioveni 

viewscnt
Articole similare