Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Conducerea Rapidului răspunde suporterilor nemulţumiţi în legătură cu înfrângerea din cupă: ”Puteam fi eliminaţi şi după o partidă foarte bună”

Conducerea Rapidului răspunde suporterilor nemulţumiţi în legătură cu înfrângerea din cupă: ”Puteam fi eliminaţi şi după o partidă foarte bună”

Rapid

Comentarii

Suporterii rapidişti şi-au exprimat nemulţumirea în legătură cu eliminarea din cupă împotriva lui Poli Timişoara, iar Daniel Niculae le-a răspuns acestora.

După începutul senzaţional de sezon în care au câştigat cinci din primele şase etape, forma Rapidului a luat-o drastic în jos.

Înfrângerea cu Universitatea Craiova a declanşat o serie neagră pentru giuleşteni, în care fotbaliştii lui Mihai Iosif au reuşit să câştige doar unul din 10 meciuri, împotriva CFR-ului.

Partida care i-a nemulţumit cel mai mult pe fani a fost cea din Cupa României, împotriva lui Poli Timişoara, pierdută de giuleşteni cu 2-0.

Suporterii sperau la un parcurs îndelungat în cupă, însă Mihai Iosif a ales să odihnească mai mulţi titulari, iar asta l-a costat împotriva divizionarei secunde.

După remiza din ultima etapă de campionat, 0-0, împotriva lui FC U Craiova, Daniel Niculae le-a răspuns fanilor nemulţumiţi.

Conducerea Rapidului răspunde suporterilor nemulţumiţi în legătură cu eliminarea din cupă

Preşedintele Rapidului a recunoscut că înţelege plângerile suporterilor, întrucât şi el este un susţinător al Rapidului, şi a afirmat că problema ar fi fost cauzată nu de eliminare, ci de atitudinea jucătorilor din teren.

Iritarea a venit după meciul de cupă, probabil şi după meciul mai puţin reuşit cu Dinamo şi nu cred că e vorba despre eliminare, că puteam fi eliminaţi şi după o partidă foarte bună.

Dacă joci cum am făcut-o noi în această seară (n.r. împotriva lui FC U Craiova) sau cum am jucat la Mediaş şi pierzi la finalul meciului, nu e nicio problemă.

Problema suporterilor a fost vis a vis de atitudine şi îi înţeleg, pentru că şi eu mă pun în pielea lor”, a declarat Daniel Niculae.

Afla mai multe despre: rapiddaniel niculae 

viewscnt
Articole similare