Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Rapid scârţâie, dar giuleştenii nici nu vor să audă de o înlocuire a lui Mihai Iosif: ”Ni-l dorim alături de noi”

Rapid scârţâie, dar giuleştenii nici nu vor să audă de o înlocuire a lui Mihai Iosif: ”Ni-l dorim alături de noi”

Rapid

Comentarii

Rapid a reuşit să câştige doar unul dintre ultimele 10 meciuri, două dacă se numără şi victoria cu Mioveni din cupă, la penalty-uri, însă fotbaliştii giuleşteni doresc ca Mihai Iosif să rămâna la conducerea echipei.

Rapid a început noul sezon incredibil, cu cinci victorii şi un egal după primele şase etape, dar de atunci echipa a început să scârţâie.

Universitatea Craiova a fost prima echipă care a reuşit să învingă formaţia giuleşteană, iar, după înfrângerea cu oltenii, jucătorii lui Mihai Iosif au reuşit să mai învingă doar CFR-ul în 90 de minute.

Gaz metan, Voluntari şi Poli au mai învins-o pe Rapid după înfrângerea cu Universitatea Craiova, în timp ce UTA, Mioveni, Dinamo, Sepsi şi FC U Craiova au reuşit să remizeze cu formaţia lui Iosif.

În ciuda rezultatelor slabe, fotbaliştii giuleşteni sunt fermcaţi de Mihai Iosif şi speră ca acesta să rămână la conducerea clubului cât mai mult posibil.

Alex Ioniţă, fotbalist revenit după suspendarea de un an încasată de la ANAD, a afirmat, în urma remizei cu FC U, că el şi coechpierii săi vor ca Mihai Iosif să continue pe banca tehnică a echipei.

Rapid scârţâie, dar giuleştenii nici nu vor să audă de o înlocuire a lui Mihai Iosif

Chiar am nevoie de cât mai multe minute, sunt sigur că voi face o treabă cât mai bună, îi mulţumesc lui Mister că ne dă încredere şi aş vrea să clarific încă un lucru.

La meciul cu Timişoara, din Cupa României, înainte cu o seară, pe la 12 noaptea, eram în lot, anunţat titular, dar am făcut o infecţie la măsea.

M-am chinut vreo patru zile să remediez problema, dar nu s-a mai putut, a trebuit să mi-o scot şi, din păcate, nu am putut să merg la Timişoara.

Per total, echipa noastră a făcut un meci foarte bun, am avut foarte multe ocazii, mai ales în prima repriză, am dominat aproape total jocul.

Şi în repriza a doua am jucat destul de bine. Ce ne-a lipsit a fost golul, am avut agresivitate, ne-am creat multe faze de poartă.

(n.r despre Mihai Iosif) Eu mi-aş dori şi sunt sigur că şi colegii mei şi-l doresc alături de noi şi nu trebuie să spunem noi.

Dacă ne spunea cineva la începutul campionatului că vom fi pe locul şapte înainte de această etapă, cred că majoritatea suporterilor erau mulţumiţi.

Acum că suntem acolo, se cere mai mult. Şi noi ne dorim mai mult, dar trebuie să o luăm pas cu pas”, a declarat Alex Ioniţă.

Afla mai multe despre: rapidmihai iosifalex ioniţă 

viewscnt
Articole similare