Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Răsturnare de situaţie la Dinamo! Conducerea s-a răzgândit în privinţa lui Sorescu: ”Acum a plecat Deian. Trebuie să găsesc soluţii”

Răsturnare de situaţie la Dinamo! Conducerea s-a răzgândit în privinţa lui Sorescu: ”Acum a plecat Deian. Trebuie să găsesc soluţii”
Comentarii

Deian Sorescu a fost exclusd e Mircea Rednic de la antrenamentele echipei, dar, între timp, ”Puriul” l-a primit înapoi pe fostul său căpitan, a anunţat Iuliu Mureşan.

Relaţia dintre Deian Sorescu şi Mircea Rednic a fost una nu tocmai bună încă de la revenirea ”Puriului” pe banca tehnică din Ştefan cel Mare.

Tehnicianul s-a certat cu fostul căpitan al ”câinilor” încă din primele săptămâni la club. Rednic i-a luat banderola lui Sorescu şi i-a dat-o lui Torje, iar între cei doi a avut loc chiar şi o altercaţie.

”Puriul” i-ar fi pus mâna în gât fundaşului dreapta după meciul cu Gaz Metan, partidă în care l-a şi scos la pauză pe jucătorul său, pentru o lipsă de implicare.

La partida din cupă, cu Argeş, Sorescu nici nu a fost în lot, iar divergenţele dintre aceştia au continuat pe parcursul colaborării şi s-au culminat prin excluderea internaţionalului român din lot.

Rednic a luat decizia de a îl da afară din lot pe Sorescu după înfrângerea cu Sepsi, de duminică seara.

Trebuie să se gândească foarte bine! Felul de a fi, de a nu te implica, doar să fii în teren... El are de pierdut. A pierdut echipa naţională şi nu ştiu ce o să mai fie.

Nu e un reproş, e un sfat. Dinamo nu stă nici în Deian, nici în altcineva. O să vină şi alţi jucători”, spunea ”Puriul” după înfrângerea de la Sf. Gheorghe.

Răsturnare de situaţie la Dinamo! Conducerea s-a răzgândit în privinţa lui Sorescu

Între timp, Rednic s-ar fi răzgândit, iar, după o şedinţă cu Iuliu Mureşan şi tehnicainul echipei, Sorescu a fost primit înapoi la antrenamente, a anunţat administratorul special al lui Dinamo.

Acum a plecat Deian de la mine de la birou. Apele s-au liniştit, am discutat şi cu el, şi cu Mircea Rednic, care a fost de acord ca Deian să se întoarcă la antrenamente.

A fost şi de dimineaţă la antrenamente, ceea ce e foarte bine, pentru că problema trebuia rezolvată rapid.

De fapt problemele sunt făcute ca să fie rezolvate, iar eu, ca preşedinte, trebuie să găsesc soluţii de fiecare dată”, a declarat Iuliu Mureşan, pentru Fanatik.

Afla mai multe despre: dinamoiuliu mureşanmircea rednicdeian sorescu 

viewscnt
Articole similare