Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cornel Dinu, după scandalul de la CFR: ”Omul la necaz se vede”. Ce spune de meciurile cu Steaua Roşie şi FCSB | EXCLUSIV

Cornel Dinu, după scandalul de la CFR: ”Omul la necaz se vede”. Ce spune de meciurile cu Steaua Roşie şi FCSB | EXCLUSIV

CFR Cluj

Comentarii

Inivtat în cadrul emisiunii Minutul 91 de pe Telekom Sport, Cornel Dinu a discutat despre săptămâna haotică avută de CFR Cluj.

CFR Cluj a trecut printr-o săptămâna haotică. Jucând returul cu Steaua Roşie, ardelenii s-au făcut de râs, ia un întreg scandal a izbucnit în jurul echipei. Marius Şumudică, Marian Copilu şi alţi oameni din club au fost înlăturaţi, iar derby-ul cu FCSB se anunţa unul dificil pentru campioană.

Fără antrenor pe bancă, înfruntând fostul tehnician, clujenii le-au dat o lecţie de fotbal ”roş-albaştrilor” şi s-au impus cu 4-1, pe o ploaie torenţială în Gruia. Becali a dat vina pe condiţiile meteo, însă echipa sa a fost surclasată clar.

Cornel Dinu a vorbit despre meciurile CFR-ului cu FCSB şi Steaua Roşie Belgrad şi a făcut câteva dezvăluiri despre conflictul din Gruia, care s-ar fi petrecut de fapt între conducători, nu între Şumudică şi jucătorii de sub conducerea sa.

Cornel Dinu, după scandalul de la CFR

”Steaua Roşie Belgrad a jucat să treacă timpul, că avea calificarea asigurată. Fotbalul nu mai e ce a fost. La ei se mai produc jucători, dar nu la calitatea de dinainte. Şi acolo sunt nişte probleme, se schimbă nişte generaţii care pregătesc jucătorii.

Conflictul a fost între conducători, nu între Şumudică şi jucători. Omul se vede la necaz, la victorie ştim să ne comportăm cu toţii. Conflictele au fost între conducători. Echipa are acest realism care nu m-a încântat, un realism relativ spre urât de joc al lui Petrescu.

Dacă iei media de vârstă a CFR-ului, e media optimă pentru performanţă. Ecoul realismului de joc şi al achizţilor şi a omogenităţii CFR-ului a continuat şi sub Iordănescu şi s-a văzut şi la meciul cu FCSB. În mod normal, din ce a avut ca ocazii, CFR a marcat”, a declarat Cornel Dinu, pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: cfr clujcornel dinucfr fcsbcfr steaua roşie 

viewscnt
Articole similare