Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Damjan Djokovic, anunţat oficial de FCSB! Ce număr neobişnuit va purta pe tricou şi pe ce perioadă se întinde contractul

Damjan Djokovic, anunţat oficial de FCSB! Ce număr neobişnuit va purta pe tricou şi pe ce perioadă se întinde contractul

FCSB

Comentarii

Mijlocaşul croat Damjan Djokovic (33 de ani) a semnat cu FCSB şi va purta numărul 88. El are contract cu echipa bucureşteană doar până la finalul sezonului următor.

FCSB a făcut încă un transfer. Primele detalii despre Damjan Djokovic

În pragul plecării în cantonamentul din Olanda, acolo unde FCSB îl aşteaptă şi pe Ngezana, clubul l-a anunţat oficial şi pe Damjan Djokovic. 

Este mijlocaşul pe care Gigi Becali l-a dorit pentru a-i înlocui pe Oaidă şi Nikolov şi cu care a negociat personal, după ce croatul a impresionat în tricoul lui CFR Cluj. 

FCSB a oferit detalii despre sosirea în lot a lui Damjan Djokovic. 

"Bine ai venit, Damjan Djokovic!

FCSB a ajuns la un acord cu Damjan Djokovic, care va îmbrăca tricoul echipei noastre în sezonul 2023-2024.

Mijlocaşul croat în vârstă de 33 de ani va purta numărul 88 şi se va deplasa, alături de noii săi colegi, în cantonamentul din Ţările de Jos, care va începe marţi, 27 iunie.

Clubul nostru îi urează Bun venit şi să aibă parte de cât mai multe succese în tricoul roş-albastru!

Damjan Djokovic s-a născut la 18 aprilie 1990, în Zagreb. A început fotbalul în Ţările de Jos, unde a fost format la cluburile ADO Den Haag, Excelsior Rotterdam şi Sparta Rotterdam. La vârsta de 19 ani a ajuns în Slovacia, la Spartak Trnava, iar la începutul lui 2011 a semnat cu Monza, club care l-a vândut, apoi, la Cesena. A urmat transferul la Bologna, club care l-a împrumutat, în vara lui 2013, pentru un sezon, la CFR Cluj. A mai evoluat pentru AS Livorno, Gazelec Ajaccio, Greuther Furth, Spezia Calcio şi HNK Rijeka, iar în septembrie 2017 a revenit la CFR Cluj, alături de care a câştigat 4 titluri de campion (2018, 2019, 2020, 2021) şi o Supercupă a României (2019). La începutul lui 2021 s-a transferat la Rizespor, club de care a aparţinut până în vara lui 2022 (a fost împrumutat între februarie 2022 şi 30 iunie 2022 la Adana Demirspor). În sezonul 2022-2023 a jucat în 30 de meciuri şi a înscris două goluri pentru Al Raed, din Arabia Saudită", a anunţat FCSB.

Afla mai multe despre: damjan djokovictransferuri fcsbtransfer damjan djokovic 

viewscnt
Articole similare