Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Răsturnare de situaţie în 24 de ore cu transferul FCSB! MM: "Ieri era făcut. Jucătorul era la plajă în Croaţia" | EXCLUSIV

Răsturnare de situaţie în 24 de ore cu transferul FCSB! MM: "Ieri era făcut. Jucătorul era la plajă în Croaţia" | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Preşedintele Consiliului de Administraţie de la FCSB, Mihai Stoica, a oferit detalii despre transferul unui fundaş central croat, pe care echipa bucureşteană aproape că l-a acontat. Însă, mutarea a picat la 24 de ore distanţă de când părţile s-au înţeles asupra mutării.

Ce s-a întâmplat cu fundaşul croat dorit la FCSB, primul de pe listă. Mihai Stoica: "Ieri era făcut"

FCSB continuă căutările celui de-al doilea fundaş central pe care să-l transfere în acest mercato. După acordul pentru trecerea lui Siyabonga Ngezana la FCSB, Gigi Becali l-a urmărit pe căpitanul naţionalei Letoniei, dar n-a fost impresionat, iar în ultimele ore a fost aproape să bată palma pentru un fundaş croat. 

Apărătorul central ales de FCSB a fost primul pe lista dorinţelor, iar părţile au negociat transferul intens în ultima perioadă. Deşi duminică totul părea bătut în cuie, transferul a picat la 24 de ore distanţă. 

Mihai Stoica a anunţat detaliile şi a susţinut că impresarii jucătorului au dorit modificarea condiţiilor stabilite iniţial. 

"Au fost nişte discuţii, dar când totul părea că se materializează nu s-a mai materializat. Din moment ce am bătut palma, aşa metaforic, prin viu grai, că ne-am văzut... 

Un agent era la plajă în Portugalia, unul la plajă în România, jucătorul era la plajă în Croaţia, iar noi eram la ploaie. A picat, ieri era făcut, azi e nefăcut. Azi au întrebat ceva stabilit deja şi mi s-a părut că ne iau.... Când vezi că un jucător nu e decis, mai bine n-o faci. Era fundaş central, iar el era primul pe listă. Bine, ei zic că n-a căzut, dar eu zic că a căzut. A căzut. 

Sunt mulţi fundaşi centrali, că putem să oferim şi noi condiţii bune şi nu trebuie să ne limităm. Când te duci pe booking, te întreabă dacă vrei hotel de patru, de cinci stele, iar când te duci de la trei în jos... Noi avem de unde alege", a declarat Mihai Stoica pentru Orange Sport. 

Cu ce fundaşi centrali face FCSB perioada de pregătire

După reunire, FCSB se va deplasa, pe 27 iunie, în cantonamentul din Olanda, unde e aşteptat Siyabonga Ngezana pe postul de fundaş central, unde în continuare se mai caută o variantă. 

"Plecăm cu Dawa, Haruţ, îl aşteptăm pe Ngezana. Viza e în sistem, dar încă n-a intrat în sistemul pentru Ţările de Jos, iar a patra variantă e Ciobanu sau Luca Popescu. Clar ne trebuie o variantă acolo", a mai spus oficialul FCSB, Mihai Stoica, la Orange Sport. 

Afla mai multe despre: mihai stoicatransferuri fcsbfundas croat fcsbgigi becali 

viewscnt
Articole similare