Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Deian Sorescu, foarte aproape de plecarea de la Dinamo! Ce impediment a avut: ”Aveau oferte, îşi doreau să îi dea drumul”

Deian Sorescu, foarte aproape de plecarea de la Dinamo! Ce impediment a avut: ”Aveau oferte, îşi doreau să îi dea drumul”

Dinamo București

Comentarii

Aproape tot anul s-a zvnoit că Deian Sorescu va pleca de la Dinamo, însă clubul a tot refuzat ofertele venite pentru ”tricolor”, chiar dacă voia să îl vândă.

Deian Sorescu a fost pe picior de plecare de la Dinamo mai tot anul, însă internaţionalul român încă se află în Ştefan cel Mare. Deşi a avut o multitudine de oferte, fostul căpitan al ”câinilor” nu a putut să plece.

De al s-au interesat o multitudine de echipe, printre care Legia Varşovia şi FCSB, însă Dinamo nu a vrut să îi dea drumul celui mai valoros fotbalist al său.

De fapt, şefii din DDB ar fi vrut să îl vândă, dar au încercat să ”stoarcă” de bani orice echipă interesată, iar ofertele au început uşor, uşor să dispară.

Vorbind despre Dinamo şi problemele de la club, Marius Niculae a dezvăluit că a vorbit persoanl cu şefii din DDB, iar aceştia au avut aşteptări nerealiste în legătură cu suma pe care ar fi putut-o încasa pentru Sorescu.

Şefii din DDB l-ar fi putut vinde de mult pe Deian Sorescu

S-a întors puţin norocul, pentru că la meciurile cu UTA şi Rapid au fost egalaţi în ultimele minute. Acum a fost o compensaţie această victorie, pentru că la cum a jucat Dinamo, nu prea merita victoria, să fim sinceri.

Poate s-a spart ghinionul şi de acum încolo vom avea victorii. Întotdeauna antrenorul are dreptate, dar sunt nişte jucători care ar fi putut să ajute Dinamo, mai ales că aveau un trecut la Dinamo.

Din afară, din nefericire pentru Dinamo există probleme foarte mari acolo. Eu văd echipa împărţită în mai multe grupuleţe, bisericuţe. Jucătorii dacă era profesionişti nu îi interesa cine era antrenor şi îşi făceau treaba sută la sută pe teren.

Doi la mână, Mircea Rednic trebuia să mai lase de la el, având în vedere situaţia în care este clubul. Până să intre în insolvenţă, se aflau cei din DDB la conducere şi chiar eu personal am discutat cu ei şi îşi doreau să îi dea dumul lui Deian Sorescu.

Au vrut o sumă un pic mai mare faţă de ofertele pe care le-au avut, apoi când s-a intrat în insolvenţă s-a vrut o sumă şi mai mare”, a declarat Marius Niculae.

Afla mai multe despre: deian sorescu 

viewscnt
Articole similare