Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Doi jucători de la Dinamo l-au cucerit pe Panduru! "El este fotbalist de primele şase echipe. Este excelent, face ce nu fac mulţi"

Doi jucători de la Dinamo l-au cucerit pe Panduru! "El este fotbalist de primele şase echipe. Este excelent, face ce nu fac mulţi"

Dinamo București

Comentarii

Basarab Panduru şi-a început analiza despre Dinamo cu aprecieri faţă de doi jucători ai alb-roşiilor. De asemenea, Cristi Pulhac a remarcat jocul în creştere arătat de echipa pentru care a evoluat.

Dinamo are ce vinde! Basarab Panduru, cucerit de un fotbalist: "E excelent jucătorul ăsta"

Dinamo Bucureşti a învins duminică seara, pe teren propriu, scor 3-1, formaţia gălăţeană Oţelul, în etapa a 26-a din Superligă. Politic, Gnahore şi Abdallah au marcat, iar la final laudele au curs din partea experţilor. 

Basarab Panduru a spus că Dennis Politic (23 de ani) este fotbalist de play-off, iar prin fazele pe care le-a reuşit cu Oţelul şi-a reconfirmat valoarea. Abdallah a avut şi el parte de aprecieri. 

"Nu avem dubii, Dinamo merita să câştige. Trebuie să încep de versuri de Basarab Panduru (n.r. - râde). Au înnebunit salcâmii de atât de mult fotbal, ca să nu zic că au înnebunit echipele de jos, care chiar au început să joace fotbal. Se miră şi cei de la Dinamo când văd ce faze au făcut de fotbal. 

Abdallah e foarte bun pentru Dinamo, mai ales în seara asta. Politic este mult peste locul lui Dinamo. Dacă Dinamo e la coada clasamentului, Politic nu e de coada clasamentului, ci de primele şase echipe. Politic face ce nu fac mulţi, pleacă în viteză, nu are probleme cu mingea la picior, trece de jucători. E excelent jucătorul ăsta!", a spus expertul Orange Sport. 

  • 26 de meciuri şi 6 goluri sunt cifrele lui Politic în acest sezon. 
  • 27 de meciuri, 4 goluri şi 2 pase decisive sunt cifrele lui Abdallah în actuala stagiune. 

Colegul de platou, Cristi Pulhac, fost fundaş în "Ştefan cel Mare", a remarcat faptul că fotbaliştii lui Kopic prestează cel mai bun fotbal dintre echipele din subsol, printre care: FC Botoşani, Voluntari şi Poli Iaşi. 

"E singura echipă dintre cele patru de jos, de la baraj în jos, care chiar joacă fotbal, iar dacă ei vor juca la fel, mai ales că le văd colegialitatea, încurajările... Am văzut faze care m-au impresionat", a spus expertul Orange Sport. 

Dinamo a urcat pe poziţia a 15-a, cu 22 de puncte, în timp ce Oţelul are 31 de puncte şi este pe locul 11 în Superliga. 

Afla mai multe despre: dinamo otelulbasarab pandurudennis politicabdallah 

viewscnt
Articole similare