Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dorinel Munteanu a anunţat ce-i lipseşte pentru a face surprize şi în Europa cu Oţelul! "Doar asta. Sportiv suntem pregătiţi"

Dorinel Munteanu a anunţat ce-i lipseşte pentru a face surprize şi în Europa cu Oţelul! "Doar asta. Sportiv suntem pregătiţi"

Cupa României

Comentarii

Antrenorul de la Oţelul Galaţi, Dorinel Munteanu, nu s-a bucurat pe deplin pentru finala Cupei României, întrucât şi-a dori un buget mai mare la echipa nou-promovată. De altfel, cu un sprijin mai mare a anunţat că poate duce echipa şi în competiţiile europene.

Dorinel Munteanu, după ce a calificat Oţelul în finala Cupei României

Oţelul Galaţi a învins joi, pe teren propriu, scor 2-1, formaţia Universitatea Cluj, în semifinalele Cupei României. Gălăţenii s-au calificat pentru a doua oară în istorie în finala competiţiei, după două cornere la care au înscris Cisse şi Chipciu, în proprie poartă. 

"Sunt bucuros pentru că am reuşit să ajungem în finala Cupei României, cum am mai spus după un parcurs dificil, în campionat şi Cupa României. Am preconizat un joc greu cu jucători experimentaţi, buni, dar cred că ne-am calificat pe merit şi azi mă bucur pentru toţi cei care iubesc această echipă. Merită aceşti jucători mai mult sprijin din toate punctele de vedere. De trei ani de zile încercăm să ne autodepăşim şi să obţinem perfomrnaţe pentru Galaţi şi suporterii noştri. 

Am avut o discuţie bărbătească la pauză şi în ritmul ăsta nu puteam spera la mai mult, dar jucătorii s-au concentrat, am ridicat ritmul, adversarul a fost periculos pe contratac, dar sunt bucuros că am reuşit să ne calificăm. 

Sigur, puţină oboseală există, că am avut şapte meciuri în trei sătpămâni, dar ne aşteaptă un meci la fel de greu duminică, însă trebuie să respectăm programul. Băieţii se bucură în seara asta, dar de mâine ne pregătim pentru jocul de duminică. În campionat ne mai trebuie şase puncte maximum şi suntem în grafic. În această perioadă de trei ani de zile au înţeles ce mesaje le-am transmis zi de zi, de a nu ceda, de a avea încredere. Suntem într-un an bun. 

Nu vreau să-i evidenţiez individual, că multe jocuri am câştigat prin jocul echipei. Cu Corvinul Hunedoara va fi un meci exrtrem de greu, dar mai avem multe meciuri în Superliga", a declarat Dorinel Munteanu, după ce a dus Oţelul în finala Cupei României, la Prima Sport. 

Dorinel Munteanu vrea să ducă Oţelul în Europa, însă cere sprijin financiar

"Ştiţi că am reuşit să promovăm an de an şi sper să nu ne oprim aici, din punct de vedere sportiv. Financiar îmi doresc să fie mai bine anul viitor. 

(n.r. - Oţelul poate ajunge în preliminariile Europa League) Da, repet, sportiv suntem pregătiţi, avem condiţii, dar ne lipseşte o parte, cea financiară. În fiecare dimineaţă mă trezesc cu speranţa că vor fi oameni alături de echipă, pe lângă actualii finanţatori. 

Avem nevoie pentru a merge în Europa de o susţinere mai mare financiară, de un buget mai mare. Cred că avem cel mai mic buget din ligă. Jucătorii trebuie respectaţi mai mult, că vedeţi cum încearcă să câştige orice duel, orice meci", a mai spus Dorinel Munteanu. 

Oţelul merge pentru a doua oară în finala Cupei României, după prezenţa din 2003-2004. Adversara gălăţenilor în finală va fi Corvinul Hunedoara. Câştigătoarea va fi reprezentanta României în preliminariile Europa League. 

Afla mai multe despre: dorinel munteanudorinel munteanu otelulfinala cupa romaniei 

viewscnt
Articole similare