Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Edi Iordănescu a contestat delegarea lui George Găman la partida cu Voluntari, iar Becali îl susţine: ”Câtă minte! E răutate sau ce planuri se urmăresc?”

Edi Iordănescu a contestat delegarea lui George Găman la partida cu Voluntari, iar Becali îl susţine: ”Câtă minte! E răutate sau ce planuri se urmăresc?”

FCSB

Comentarii

George Găman, fratele lui Valerică, de la Universitatea Craiova, a fost delegat la centrul partidei dintre voluntari şi FCSB, încheiată 0-0.

În ultima etapă a sezonului regular din Liga 1, Voluntari a primit vizita FCSB-ului. Duelul dintre cele două s-a încheiat la egalitate, scor 0-0, iar, după meci, ”roş-albaştrii” plâns de arbitraj.â

Edi Iordănescu a fost primul ce a criticat delegarea lui George Găman la partida de duminică. Fratele unui fotbalist de la o contracandidată la titlu, centralul ar fi putut fi acuzat de favoritism.

Iar asta s-a şi întâmplat. Găman a fost acuzat că nu i-a acordat un penalty FCSB-ului, la coliziunea dintre Popa şi Budescu. Tehnicianul echipei susţine că trebuia acordată lovitură de la 11 metri, însă arbitrul nu a fost de acord.

Budescu a fost cel ce a intrat în portar, urmărind mingea, şi l-a lovit cu genunchiul în cap. Însă, conform lui Iordănescu şi Becali, FCSB trebuia să primească penalty la acea fază.

Edi Iordănescu a contestat delegarea lui George Găman la partida cu Voluntari, iar Becali îl susţine

Nu are dreptate să fie supărat pe arbitraj? Nu mai vreau să vorbesc, bă, dar câtă minte, răutate sau ce planuri se urmăresc? Ce să caute Găman?

Îl are pe fratele lui la Universitatea Craiova. Nu se face aşa ceva. Nu era clar? Nu a dat, clar, penalty. Nu mai... asta e în România, aşa facem”, a declarat Gigi Becali, la Pro X.

În final, duelul dintre Voluntari şi FCSB s-a încheiat la egalitate, scor 0-0, după ce echipa gazdă a fost cea ce a ratat mai multe ocazii. Astfel, la jumătatea sezonului regular, ambele echipe ocupă loc de play-off.

Formaţia pregătită de Liviu Ciobotariu a fost printre revelaţiile sezonului până acum, iar, dacă forma bună a ilfivenilor continuă, Voluntari are şanse realiste de a prinde un loc printre primele şase.

Performanţa jucătorilor lui Ciobotariu este cu atât mai imrpesionantă având în vedere că Voluntari a rămas în prima ligă sezonul trecut graţie barajului de promovare/retrogradare.

Afla mai multe despre: fcsb 

viewscnt
Articole similare