Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Este cel mai bun jucător din Premier League”. Pep Guardiola, elogii pentru fotbalistul care l-a salvat în Manchester City - Manchester United 3-1

”Este cel mai bun jucător din Premier League”. Pep Guardiola, elogii pentru fotbalistul care l-a salvat în Manchester City - Manchester United 3-1

Premier League

Comentarii

Antrenorul lui Manchester City, Pep Guardiola (53 de ani), a tras concluziile după derby-ul câştigat cu rivala Manchester United şi a precizat cine este, în opinia lui, cel mai bun jucător din Premier League în prezent.

Manchester City a învins-o pe Manchester United, scor 3-1, în etapa a 27-a din Premier League.

Golurile din derby-ul Manchester cu numărul 193 au fost marcate de Phil Foden (56 şi 80) şi Erling Haaland (90+1) pentru ”cetăţeni”, respectiv Marcus Rashford (8) pentru ”diavolii roşii”. 

La finalul meciului, Pep Guardiola a făcut analiza prestaţiei echipei sale şi a scos în evidenţă jocului unui fotbalist, anume Phil Foden.

”În prima repriză ne-am grăbit. Manchester United este o echipă foarte bună pe tranziţie şi te pedepseşte daca îi laşi spaţii. În repriza a doua, toate lucrurile au mers în direcţia pe care ne-am dorit-o.

Phil Foden ne-a ajutat foarte mult, este un fotbalist foarte talentat, este mult mai matur, acoperă multe zone în teren. Are o mentalitate bună, este cel mai bun jucător din Premier League în acest moment. Iubeşte să joace fotbal şi să se antreneze.

Nu putem controla ce fac Liverpool sau Arsenal, ştim doar ce avem noi de făcut. În acest moment, avem mai multe puncte decât aveam sezonul trecut după tot atâtea meciuri. O să o luăm pas cu pas şi sperăm să fim campioni pentru a ne face fericiţi suporterii din întreaga lume”, a declarat Guardiola, la finalul meciului.

De asemenea, Erik ten Hag a reacţionat şi el cu privire la jocul disputat pe Etihad, unul pierdut de echipa sa, Manchester United.

"Cred că a fost o prestaţie bună în general, am condus cu 1-0 şi am avut momentele noastre în urma cărora puteam să înscriem al doilea gol.

Ne-am apărat foarte bine şi au fost două momente definitorii în care am fost aproape să ne desprindem, dar am primit primul gol. Trebuie să acceptăm că totuşi am avut ocazii să obţinem măcar un punct, dar şi victoria era posibilă", a afirmat şi Ten Hag, potrivit BBC Sport.

În urma acestui rezultat, Manchester City este pe locul secund, cu 62 de puncte, la un singur punct de lider, FC Liverpool. Manchester United ocupă poziţia a 6-a, cu 44 de puncte.

Afla mai multe despre: manchester citymachester unitedpremier league 

viewscnt
Articole similare