Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Petre Marin a aflat pe WhatsApp despre moartea lui Martin Tudor: "Sunt în Olanda, sunt şocat"

EXCLUSIV | Petre Marin a aflat pe WhatsApp despre moartea lui Martin Tudor: "Sunt în Olanda, sunt şocat"

Fotbal intern

Comentarii

Vestea morţii lui Martin Tudor i-a şocat pe foştii săi colegi de la Steaua. Petre Marin a vorbit, în exclusivitate pentru Telekom Sport, despre decesul surprinzător al fostului portar la vârsta de 43 de ani, după ce a suferit un infarct, luni dimineaţă.

"Eu sunt în Olanda, vestea am primit-o pe un grup de Whatsapp pe care îl avem foştii jucători de la Steaua şi vă spun sincer că nu îmi venea să cred ceea ce citeam. Vă spun sincer, am rămas şocat, nu îmi vine să cred nici acum, în clipele astea. Am vorbit cu el acum câteva luni, pe vremea când încă era la Craiova antrenor cu portarii.

Ne leagă foarte multe amintiri, dar nu stai să te gândeşti la ele. În primul rând te gândeşti la ce înseamnă viaţa. Trebuie să trăim la intensitate viaţa, pentru că nu ştii niciodată ce te va aştepta în ziua ce stă să vină. Vă spun, nu am cuvinte prea multe... Nu îmi vine să cred nici acum. Am rămas şocat. Nu ştiu detalii, nu ştiu să fi avut vreo problemă de sănătate. Chiar îmi pare rău, Dumnezeu să îl odihnească" , a declarat Petre Marin pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: steauamartin tudor 

viewscnt
Articole similare