Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FCSB are un nou portar! Mutarea făcută de Gigi Becali înainte de derby-ul cu CFR Cluj. Suporterii roş-albaştrilor sunt în extaz

FCSB are un nou portar! Mutarea făcută de Gigi Becali înainte de derby-ul cu CFR Cluj. Suporterii roş-albaştrilor sunt în extazgalerie foto

FCSB

Comentarii

Bogdan Vintilă a contat pe serviciile tânărului portar Răzvan Udrea (18 ani) pentru partida cu CFR Cluj.

FCSB s-a bazat pe serviciile a nu mai puţin de cinci fotbalişti foarte tineri pentru derby-ul cu CFR Cluj, pierdut de vicecampioana României, scor 0-1.

Pe lângă Ovidiu Perianu (18 ani), Vlad Pandele (17 ani), Robert Dumitru (16 ani) şi Adrian Niţă (17 ani), antrenorul Bogdan Argeş Vintilă l-a convocat pentru acest meci şi pe tânărul goalkeeper, Răzvan Udrea, în vârstă de 18 ani.

Cine este Răzvan Udrea, portarul de 18 ani al FCSB-ului

Staff-ul medical al roş-albaştrilor a reuşit să-l recupereze pe Valentin Creţu pentru meciul cu CFR, dar Vintilă nu s-a putut baza în duelul contra campioanei pe Cristea, Momcilovic, Soiledis şi Panţîru. Astfel, antrenorul a fost nevoit să apeleze şi la câţiva jucători mai tineri, printre care şi portarul Răzvan Udrea.

FCSB are la dispoziţie în acest moment în lupta pentru titlu, trei portari foarte tineri. În condiţiile în care situaţia lui Bălgrădean este deja cunoscută, Vintilă este nevoit să mizeze pe Andrei Vlad (21 de ani) ca titular, în timp ce rezerva sa va fi Toma Niga (22 de ani)

Al treilea portar va fi Mihai Răvan Udrea, un goalkeeper în vârstă de numai 18 ani, care a făcut şi el deplasarea la Cluj pentru meciul cu CFR. De altfel, Udrea a fost rezerva lui Andrei Vlad la partida derby contra echipei lui Dan Petrescu

Udrea s-a născut pe 20 iulie 2001 la Craiova, are 1.86 m şi 75 de kilograme şi este unul dintre cei trei portari de la echipa secundă a clubului, acolo unde mai apără Valentin Slabu şi Klaus Vlăsceanu.

Tânărul goalkeeper este una dintre marile promisiuni ale fotbalului românesc la categoria sa de vârstă, motiv pentru care fanii au reacţionat pozitiv pe reţelele de socializare la auzul veştii că Udrea a fost deja convocat la echipa mare.

Afla mai multe despre: gigi becalifcsbrăzvan udrea 

viewscnt
Articole similare