Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fostul selecţioner al Franţei a identificat varianta perfectă pentru banca Barcelonei: ”Are avantajul că ştie clubul, înţelege filozofia şi principiile”

Fostul selecţioner al Franţei a identificat varianta perfectă pentru banca Barcelonei: ”Are avantajul că ştie clubul, înţelege filozofia şi principiile”

FC Barcelona

Comentarii

Raymond Domenech, selecţioner al Franţei între 2004 şi 2010, l-a identificat pe Thierry Henry ca înlocuitorul perfect al lui Ronald Koeman, la Barcelona.

Ronald Koeman pare a se apropia tot mai rapid de sfârşitul timpului său la Barcelona, iar diverşi antrenori sunt zvoniţi ca fiind opţiuni pentru formaţia catalană. Antonio Conte, Phillip Cocu, Xavi Hernandez şi Roberto Martinez sunt câteva dintre opţiunile lui Joan Laporta.

Selecţionerul Belgiei este văzut ca unul dintre favoriţii pentru post, însă Raymond Domenech l-a identificat pe secundul său ca omul potrivit pentru banca Barcelonei. Fostul selecţioner al Franţei este de părere că Thierry Henry ar fi varianta perfectă pentru formaţia catalană, având în vedere trecutul său la club.

Fostul selecţioner al Franţei a identificat varianta perfectă pentru banca Barcelonei

De ce nu, este antrenor, a fost acolo. Are abilitatea. Ar avea avantajul că ar fi la un club pe care îl cunoaşte, al căror filozofii şi principii le înţelege. oricine merge acolo va suferi. Ar fi mai bine dacă ar avea o echipă valoroasă. Acolo sunt jucători buni, dar nu incredibili. Dacă nu recapătă jucători de acel nivel, nu ştiu dacă vor termina printre primele cinci”, a declarat Raymond Domenech.

După debutul slab de sezon, conducerea Barcelonei a decis că doreşte să îl înlocuiască pe Ronald Koeman. Stilul de joc al batavului nu este bine văzut printre fanii catalani, care ar dori ca echipa să revină la principile din erele Cruyff/Guardiola.

Afla mai multe despre: fc barcelonaronald koemanthierry henryraymond domenech 

viewscnt
Articole similare