Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | Fosta soţie a lui Rafael van der Vaart a atras toate privirile pe plajele din Saint Tropez. Cum arată la 42 de ani

FOTO | Fosta soţie a lui Rafael van der Vaart a atras toate privirile pe plajele din Saint Tropez. Cum arată la 42 de anigalerie foto

Diverse

Comentarii

Sylvie Meis, fosta soţie a lui Rafael van der Vaart, a făcut senzaţie pe plajele din Saint Tropez. Ajunsă la 42 de ani, frumoasa olandeză se bucură în continuare de trăsături foarte apreciate în lumea bărbaţilor.

Vedetă TV şi model, Sylvie Meis se relaxează în această perioadă în cunoscuta staţiune Saint Tropez. Fosta soţie a lui Rafael van der Vaart a plecat în vacanţă cu actualul iubit, artistul Niclas Castello. Cei doi au oferit momente romantice, s-au ţinut de mână şi s-au sărutat intens, semn că sentimentele reciproce sunt foarte puternice.

CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO!

Sylvie Meis a fost căsătorită între 2005 şi 2013 cu Rafael van der Vaart. Mariajul lor a primit în 2010 o grea lovitură după ce Sylvie a recunoscut că l-a înşelat cu un pilot de la compania aeriană KLM. Asta după ce Van Der Vaart a descoperit mai multe mailuri compromiţătoare trimise de cei doi. Sylvie Meis şi Rafael van der Vaart au încercat atunci să-şi salveze căsnicia, dar, în cele din urmă, au divorţat în 2013.

Mihai Dolinschi

 Galerie foto

Afla mai multe despre: sylvie meis 

viewscnt
Articole similare