Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | Mesaj enigmatic al lui Vinicius după numirea lui Edi Iordănescu la FCSB: ”Dumnezeu nu doarme”

FOTO | Mesaj enigmatic al lui Vinicius după numirea lui Edi Iordănescu la FCSB: ”Dumnezeu nu doarme”galerie foto

FCSB

Comentarii

Edi Iordănescu a fost numit oficial antrenorul FCSB-ului, în cursul zilei de miercuri. Fostu jucător al său în Gruia, Vinicius a postat un mesaj enigmatic pe Instagram după numirea tehnicianului.

Edi Iordănescu a fost numit tehnicianul CFR-ului în decembrie 2020, după despărţirea ardelenilor de Dan Petrescu. Antrenorul ce adusese clujenilor ultimele trei titluri a lăsat echipa pe locul doi când a plecat în Turcia, iar fiul marelui Anghel Iordănescu a fost identificat ca succesorul său.

Noul tehnician din Gruia şi-a îndeplinit obiectivul şi a adus al patrulea titlu consecutiv la Cluj. Însă, la scurt timp după, acesta şi-a anunţat plecarea. Deşi se zvonea că Iordănescu ar pleca să antreneze în afară, întrucât asta îşi dorea antrenorul, acesta nu şi-a găsit o echipă adecvată şi a rămas în ţară.

După începutul slab de sezon al FCSB-ului, Iordănescu a fost contactat de Becali, iar fostul tehnician din Gruia a venit la Bucureşti. La formaţia ”roş-albastră”, antrenorul va avea sub conducere unul dintre jucătorii cu care a luat titlul în ultimul sezon, brazilianul Vinicius.

Mesaj enigmatic al lui Vinicius după numirea lui Edi Iordănescu la FCSB

Iar odată cu numirea noului tehnician, fundaşul central a postat un mesaj enigmatic pe Instagram. ”Dumnezeu nu doarme, vede totul”, a transmis Vinicius, făcând, cel mai probabil, referire la faptul că după ce CFR-ul nu i-a prelungit contractul, el a ajuns să lucreze, din nou, cu Edi Iordănescu, la Bucureşti.

Sub conducerea tehnicianului de 43 de ani, Vinicius a ridicat două Supercupe ale României şi un titlu, iar cei doi vor spera că pot să mai aibă astfel de succese şi la FCSB.

În cariera sa, Edi Iordănescu le-a mai pregătit pe Fortuna Brazi, ASA Tg. Mureş, Pandurii Tg. Jiu, CSKA Sofia, Astra, Gaz Metan şi CFR Cluj, de două ori.

Afla mai multe despre: fcsbpaulo viniciusedi iordănescu 

viewscnt
Articole similare