Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gică Hagi, un nou tun financiar? “Noul Hagi” a marcat la debut, la doar 16 ani. “Regele” în extaz: “Nu e bun. E extraordinar!”

Gică Hagi, un nou tun financiar? “Noul Hagi” a marcat la debut, la doar 16 ani. “Regele” în extaz: “Nu e bun. E extraordinar!”galerie foto

Fotbal

Comentarii

Pariul lui Gheorghe Hagi, Ianis Malama (16 ani) a avut parte de un debut excelent în Liga a lll-a, miercuri, pentru echipa secundă a Viitorului Constanţa, în victoria împotriva celor de la ACSM Olteniţa, scor 7-1.

Tânărul care în luna mai a împlinit 16 ani a debutat cu gol la seniori, în victoria echipei sale, Viitorul ll Constanţa, împotriva celor de Olteniţa, scor 7-1, în Liga a lll-a. Ianis Malama a intrat în minutul 61 şi a avut nevoie de 24 de minute pentru a-şi pune amprenta asupra jocului. Tânărul fotbalist a profitat de o eroare a defensivei adverse, a pătruns spre careu, a driblat din corp doi adversari şi a tras cu stângul la colţul scurt, din marginea careului, fără şanse pentru portarul advers.

Cu toate aceastea, Ianis Malama nu este cel mai tânăr marcator al Viitorului în Liga a lll-a. Atacantul Adrian Caragea, în vârstă de 15 ani, a punctat de două ori în victoria echipei sale, acasă, împotriva Agricolei Borcea, scor 7-4 , în urmă cu două runde.

"Am un jucător, la 2004, care e foarte bun. E aromân. Nu l-a văzut nimeni, l-am văzut doar eu. Cred mult în el. Nu a venit cu noi, dar era să vină. E stângaci. O să aibă adversarii viaţă grea cu el. L-am luat de la Juventus, e la noi acum. Îl cheamă Malama, e stângaci. Nu că e bun, e extraordinar", a declarat Hagi în urmă cu aproximativ doi ani.

VIDEO | Noua perlă a lui Gheorghe Hagi a debutat cu gol la seniori, la doar 16 ani. "Nu e bun. Este extraordinar!"

La acea vreme, cuvintele frumoase ale "Regelui" nu l-au impresionat şi pe omul care l-a descoperit pe Ianis Malama şi care s-a ocupat de dezvoltarea jucătorului timp de şapte ani, antrenorul Cristian Cîmpean, care a replicat pe reţelele de socializare.

"Incredibil, dar adevărat! Afirmaţiile Regelui Hagi care te fac să te laşi de antrenorat. Dovada vie că Ianis Malama a fost descoperit de domnul Gheorghe Hagi la 15 ani, Până acum a fost invizibil", a comentat atunci, fostul lui antrenor.

În apărarea sa, Gheorghe Hagi a oferit prin intermediul clubul pe care-l patronează un comunicat de presă prin care şi-a cerut scuze pentru exprimarea şi interpretarea greşită, faţă de clubul de care a aparţinut Juventus Bucureşti (Daco-Getica) şi faţă de fostul său antrenor Cristian Cîmpean.

VIDEO: Golul marcat de Ianis Malama, în minutul 85.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare