Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali, ce LOVITURĂ! FCSB aduce un gratis un mijlocaş cu cifre foarte bune: ”Îi mulţumesc că mi l-a dat!”

Gigi Becali, ce LOVITURĂ! FCSB aduce un gratis un mijlocaş cu cifre foarte bune: ”Îi mulţumesc că mi l-a dat!”galerie foto

FCSB

Comentarii

Gigi Becali îl poate aduce la FCSB din sezonul viitor pe Ovidiu Horşia, fotbalist împrumutat la Iaşi, care a impresionat în acest sezon în Liga 1. Este o adevărată lovitură dacă ţinem cont de faptul că pentru tânărul mijlocaş, unul dintre cei mai promiţători din România, FCSB nu va achita vreo sumă de bani.

Gigi Becali ştie de ce declară că nu e nevoie să mai investească bani mulţi din sezonul viitor.

Dincolo de transferul posibil al lui Chindriş, fundaşul prin care Gigi Becali vrea să întărească o defensivă care va fi probabil văduvită de aportul sârbului Planic, vicecampioana României are o serie de jucători tineri, împrumutaţi, care vor reveni la finalul stagiunii la FCSB. Unul dintre ei este Ovidiu Horşia, fotbalist cu un sezon excelent în spate la Poli Iaşi.

Gigi Becali, ce lovitură! FCSB pune mâna pe un jucător cu evoluţii foarte bune în Liga 1. Horşia este deja jucătorul vicecampioanei

Ovidiu Horşia vine la FCSB cu un bagaj important de experienţă în spate. Fotbalistul în vârstă de numai 19 ani a jucat în actuala stagiune, până acum, 27 de meciuri pentru Poli Iaşi. 23 dintre ele le-a disputat în Liga 1, iar cifrele sale sunt foarte bune. Sau, măcar la fel de bune precum ale jucătorilor care se află deja în lotul echipei vicecampioane.

În 27 de meciuri la Iaşi, Ovidiu Horşia a marcat 5 goluri. El a fost distribuit de antrenorii săi în 1806 minute în acest sezon, un număr mai mic de minute decât Răzvan Oaidă sau Darius Olaru. Horşia îmbunătăţeşte cifrele celor doi jucători care se află deja în lotul FCSB-ului. Olaru are 26 de meciuri şi 4 goluri în actuala stagiune pentru Gaz Metan şi FCSB, iar Oaidă 29 de meciuri şi 4 goluri.

Fotbalistul cedat de FCSB la Iaşi poate juca şi în banda dreaptă, acolo unde FCSB îl are pe Man, fotbalist care a marcat de 7 ori în acest sezon. Perla FCSB-ului ar putea pleca însă de sub comanda lui Argeş Vintilă. Pe lângă Man, FCSB îl are acolo şi pe Adrian Popa, care în 17 meciuri a înscris de numai 2 ori pentru FCSB. Tot în zona dreaptă poate juca şi Olimpiu Moruţan. Fostul star de la Botoşani poate juca şi rolul de mijlocaş ofensiv, două poziţii pe care le poate acoperi şi Horşia. Cifrele lui Moruţan sunt de asemenea inferioare fotbalistului care joacă acum la Iaşi. Olimpiu are doar două goluri în 21 de meciuri disputate în actuala stagiune, dar el a bifat patru pase decisive în Liga 1, într-un număr mai mic de minute jucate decât Horşia.

Mihai Teja, fost antrenor la FCSB şi la Poli Iaşi a dezvăluit ce greu l-a convins pe Becali să i-l lase pe Horşia la formaţia moldavă: ”Am reuşit până la urmă să vorbesc cu el şi să fiu sincer i-am dat telefon direct lui Gigi Becali şi l-am rugat frumos să mi-l dea. Îi mulţumesc că mi l-a dat pe Horşia”, a dezvăluit Teja, la acea vreme.

Fotbalistul Iaşiului momentan, Horşia poate fi un pariu câştigător pentru Gigi Becali şi echipa sa. Rămâne de văzut dacă oficialii FCSB-ului vor decide că fotbalistul are nevoie de un nou împrumut pentru a câştiga şi mai multă experienţă sau se va considera că el poate asigura deja concurenţă în lotul actual de jucători al FCSB-ului.

Mijlocaşul de 19 ani s-a format la grupele de juniori ale FCSB-ului, însă n-a avut nicio apariţie pentru echipa de seniori. Horşia a jucat pentru echipa secundă şi ulterior a fost împrumutat la Cliceni şi la Iaşi. În acest sezon, Horşia a avut 26 de apariţii pentru Poli Iaşi şi are deja o cotă de piaţă de 450 de mii de euro.

Afla mai multe despre: gigi becalihorşiafcsb 

viewscnt
Articole similare