Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Imagini desprinse parcă dintr-o altă lume! Mirel Rădoi, cu biletele la pariuri în mână. Cum a pariat masiv şi explicaţiile selecţionerului VIDEO

Imagini desprinse parcă dintr-o altă lume! Mirel Rădoi, cu biletele la pariuri în mână. Cum a pariat masiv şi explicaţiile selecţionerului VIDEO
Comentarii

Selecţionerul României, Mirel Rădoi, a fost invitat în cadrul emisiunii "Sport Report", unde a comentat câteva poze memorabile din cariera sa de jucător. Fostul căpitan din Ghencea a explicat şi cum a pariat masiv, înainte ca oamenilor din fotbal să le fie interzis să joace la pariuri.

Invitat la Telekom Sport, selecţionerul Mirel Rădoi alcătuit grupa din care şi-ar dori să facă parte România în preliminariile pentru Campionatul Mondial din 2022. De asemenea, s-a arătat deranjat de un jucător din naţionala României şi a avut o replică pentru Cristian Bălgrădean, care a susţinut că se aştepta să fie convocat, printre altele. 

Mirel Rădoi, despre cum a pariat în 2006

În 2006, pe vremea când juca pentru FCSB, Mirel Rădoi şi-a rugat soţia să aducă banii din casă, aproximativ 5.000 de lei, pentru a paria. Au fost ultimele zile în care mai putea juca la pariuri, înainte ca oamenilor din fotbalul românesc să le fie înterzis să facă acest lucru. Actualul selecţioner a explicat, amuzat, acel moment:

"Aici a apărut regula că nu avem voie să mai pariem. Am avut 30 de bilete pentru că mi-am sunat soţia să aducă toţi banii pe care îi aveam în casă şi nu aveam cine ştie ce, dar am avut toţi banii, am pariat toţi banii", a declarat Mirel Rădoi pentru Telekom Sport. 

"O să vă arăt biletul pe care l-am pus la pariuri. Am pus 50 de milioane pe victoria Rapidului. Eram sigur că o să câştige. Din păcate, Dorinel Munteanu nu-şi apără corect şansele. Totuşi, din câte ştiu, se pare că blatul s-a făcut peste capul său", spunea Mirel Rădoi în 2016. 

Mirel Rădoi, despre cariera de la juniori şi momentul în care şi-a tăiat mâna

"Aici n-am cum să uit, Dumnezeu să-l odihnească, omul din stânga m-a dus la spital cu un Oltcit, ambulanţa n-a intrat, era plecată, plecase cu Victoraş şi dânsul a decedat anul trecut. Am aflat târziu, că voiam să depun o coroană", a spus Mirel Rădoi, despre episodul de la Bistriţa, din 2006. Atunci, FCSB a pierdut cu 1-0 în faţa Gloriei, iar actualul selecţioner şi-a tăiat mâna după ce a spart un geam. 

Într-o altă imagine, Mirel Rădoi şi-a adus aminte de perioada junioratului. De asemenea, a povestit şi un episod petrecut când era antrenor la FCSB: "Până la ora 18 aveam cinci antrenamente pe teren de handbal, unul singur, cu o zi înainte de meci pe un câmp, era trasat de antrenorul nostru, singurul antrenament cu iarbă era meciul, asta era junioratul nostru. Am trăit-o pe pielea mea la FCSB când jucătorii veneau şi ziceau că terenul e cam mare, cum să facem alunecări? Şi le explicam, le arăţi urmele care se fac în timp de la alunecări şi încep şi râd. Ei cred că provin din altă sursă", a încheiat selecţionerul Mirel Rădoi. 

EXCLUSIV | Ruptură totală între Mirel Rădoi şi Gigi Becali. Selecţionerul României, noi declaraţii tranşante

Afla mai multe despre: mirel radoimirel radoi pariurimirel radoi bilete pariurimirel radoi steauamirel radoi fcsbfcsbsteaua bucurestimirel radoi pariaza 

viewscnt
Articole similare