Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Imagini ŞOCANTE de ultim moment cu Schumacher! Fanii s-au îngrozit când l-au privit cu atenţie

Imagini ŞOCANTE de ultim moment cu Schumacher! Fanii s-au îngrozit când l-au privit cu atenţie

Diverse

Comentarii

Fanii lui Michael Schumacher au luat cu asalt reţelele de socializare, unde şi-au expus dezamăgirea faţă de ultimele imagini false apărute.

Imaginile false care îl înfăţişează pe Michael Schumacher

De-a lungul anilor, mai multe imagini false care îl înfăţişau pe fostul pilot din Formula 1 au apărut în spaţiul public. După ce în 2013, în anul accidentului, a apărut un video fals din timpul momentului nefericit petrecut la schi, acum alte imagini au fost publicate în spaţiul public. 

Două poze şi un video i-au pus pe jar pe fanii germanului. În imagini, se observă cum o persoană, despre care se spune că e Schumacher, apare conectată la aparate. Totuşi, utilizatorii au detectat imaginile false.  

În plus, un video fals care a strâns peste 800.000 de vizualizări a generat sute de comentarii acide la adresa persoanei care l-a publicat: "Oricine a făcut acest video merită să ajungă la închisoare. E o ruşine", "E lipsă de respect", "Video este făcut în spital, nu e posibil" (n.r. - Michael Schumacher primeşte îngrijiri medicale la domiciliu), "Bietul Schumi... Nu este el în aceste imagini", au fost doar câteva dintre comentariile fanilor fostului pilot din Formula 1. 

Fotografii cu Michael Schumacher, vândute cu un milion de lire sterline. Soţia a depus plângere la poliţie

Familia a ţinut cu orice preţ să ţină publicul departe de fostul mare pilot de Formula 1 şi în presă au ajuns doar frânturi de informaţie. Câteva detalii a dat Jean Todt, care a lăsat de înţeles că Michael Schumacher este conştient.

Între timp, se pare că o persoană a reuşit să-l fotografieze pe Michael Schumacher în locuinţa în care se recuperează, în Geneva, Elveţia. Publicaţia Daily Mirror scrie astăzi că imaginile au fost sustrase şi vândute ulterior cu un milion de lire sterline. Însă imaginile n-au apărut încă pe net. Corinna, soţia lui Michael Schumacher, a depus o plângere la poliţie, dar lipsesc informaţiile şi despre această anchetă.

De şapte ori campion mondial de Formula 1, Michael Schumacher a suferit un accident la schi în decembrie 2013 şi de atunci nu a mai apărut niciodată în public. Rămas cu afecţiuni serioase, după loviturile suferite la cap, neamţul de 50 de ani locuieşte în Elveţia.

Dr. Nicolae Acciarri, despre afecţiunile vizibile ale lui Michael Schumacher

Neorochirurgul de la spitalul Bellarria din Bologna, Dr. Nicolae Acciarri, a creionat care ar putea fi afecţiunile vizibile suferite de Michael Schumacher, la apoximativ şase ani de la accidentul petrecut la schi: "E clar că, dacă mă raportez la cazul campionului (n.r. - Michael Schumacher), la şase ani de la trauma suferită, s-a schimbat, din cauza traumei la creier suferite, dar şi din cauză că e imobilizat la pat. Organismul se deterioriează, muşchii se atrofiază, iar conformaţia corpului se modifică", a susţinut medicul. 

Afla mai multe despre: michael schumachermichael schumacher accidentmichael schumacher accident schiimagini miachel schumachermichael schumacher videomichael schumacher stare de sănătatecum arata michael schumacher 

viewscnt
Articole similare