Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Încă o greşeală văzută de Panduru în privinţa celui mai controversat subiect din jurul naţionalei: "Nu vorbeşte nimeni" | EXCLUSIV

Încă o greşeală văzută de Panduru în privinţa celui mai controversat subiect din jurul naţionalei: "Nu vorbeşte nimeni" | EXCLUSIV

Echipa națională

Comentarii

Basarab Panduru a comentat episodul din cadrul conferinţei de presă a naţionalei, atunci când Mirel Rădoi l-a chemat pe Andrei Ivan, acesta fiind tras la răspundere pentru al doilea gol al Germaniei din partida cu România.

Basarab Panduru intervine în controversa din jurul naţionalei României

Luni, iritat de întrebările venite din partea unui jurnalist, Mirel Rădoi l-a chemat pe Andrei Ivan în conferinţa de presă, pentru a-şi întări punctul de vedere. Totuşi, Panduru crede că selecţionerul nu şi-ar fi permis acest lucru cu un jucător influent din lot. 

"Şi mie îmi place că a venit Ivan. El a venit obligat (n.r. - râde). Pe Chiricheş nu cred că l-ar fi chemat, nu cred. Jucătorul vine că nu ştie despre ce e vorba. Tu trebuie să te duci. Cred că Rădoi, cu bună-ştiinţă a deviat discuţia. El a spus că toată lumea i-a dat în cap lui Ivan, dar cred că ştie de ce au întrebat oamenii", a spus fostul fotbalist al naţionalei României, la Telekom Sport. 

Apoi, Basarab Panduru a analizat faza petrecută spre finalul meciului de la Hamburg, când Ivan l-a scăpat din marcaj pe Muller şi Germania a înscris golul de 2-1. El a observat o nouă greşeală în apărarea tricoloră. 

"Întrebarea e de ce vulpoiul bătrân de pe teren e marcat de jucătorul care poate marca cel mai puţin? El nu poate sta pe şase metri să marcheze pe cineva. Dacă era Werner? Era capabil? Nu că omul nu a făcut ce trebuie... În prima fază, el stă bine, mai bine decât Rus, doar că un atacant are alte apucături, vede altfel lucrurile. S-a uitat la minge Muller, a plecat în spatele lui. 

Nu vorbeşte nimeni, dar de ce acolo la 11 metri sunt trei contra doi şi nu a mai chemat cineva încă un jucător să facem trei la trei? La faza asta Marin a marcat cel mai bine", a mai spus expertul Telekom Sport. 

România - Armenia, în preliminariile Campionatului Mondial din 2022, live text pe Telekomsport.ro

Naţionala României va întâlni Armenia, luni, de la ora 21.45, pe Stadionul Steaua, în grupa J a preliminariilor europene ale Cupei Mondiale. Apoi, în ultimele două etape ale grupei, România va juca tot acasă cu Islanda, la 11 noiembrie, şi în deplasare cu Liechtenstein, la 14 noiembrie. 

 

Afla mai multe despre: mirel radoiromania armeniabasarab pandurumirel radoi andrei ivan 

viewscnt
Articole similare