Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Încă o nouă arenă în România! Unde va fi construită şi ce capacitate va avea

Încă o nouă arenă în România! Unde va fi construită şi ce capacitate va avea

Fotbal intern

Comentarii

Iosif Rotariu, consilier de imagine al Ripensiei Timişoara, a dezvăluit că un nou stadion va fi construit în oraş, cu o capacitate de aproximativ 10 mii de locuri.

Construcţia noilor stadioane din România continuă. După Steaua, Giuleşti şi Arcul de Triumf, şi acestea doar în Bucureşti, încă o nouă arenă va fi ridicată în ţară. Însă, aceasta se va afla la Timişoara, unde Ripensia ar avea să joace pe ea.

Iosif Rotariu este cel care a anunţat veştile. Consilierul de imagine al Ripensiei a dezvăluit că prietenul său de la primărie, viceprimarul Cosmin Tabără, este cel ce i-a oferit informaţie şi că ţine legătura cu acesta, în perspectiva aflării altor detalii despre noul stadion.

Deocamdată, tot ce se ştie este că acesta va avea în jur de 10 mii de locuri şi că şi stadionul Dan Păltinişanu va fi demolat şi reconstruit, astfel că Timişoara va beneficia de două arene moderne.

Încă o nouă arenă în România!

”Chiar am un prieten foarte bun, domnul viceprimar Cosmin Tabără, şi ţin legătura foarte des cu el. Cât de curând se va face un stadion la Timişoara, cu o capacitate de până în 10 mii de locuri.

Asta şi se va începe şi reconstrucţia stadionului Dan Păltinişanu, adică demolarea şi construcţia lui de la zero. Cu siguranţă cel de până în 10.000 de locuri va fi gata în maximum un an şi ceva şi atunci cred că şi obiectivul Ripensiei va fi altul, atunci când va fi un nou stadion la Timişoara.

Cel de 10.000 de locuri e cel mai necesar, cel mai urgent, pentru că e foarte greu să aduni acum suporterii, iar stadionul Dan Păltinişanu va mai dura până când se va construi”, a declarat Iosif Rotariu, pentru Realitatea Sportivă.

Afla mai multe despre: ripensia timişoarastadion nou timişoara 

viewscnt
Articole similare