Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Întrebarea care i-a pus în dificultate pe Claudiu Keşeru şi Mirel Rădoi: ”Are România o problemă mentală în momentele decisive?”

Întrebarea care i-a pus în dificultate pe Claudiu Keşeru şi Mirel Rădoi: ”Are România o problemă mentală în momentele decisive?”

Echipa națională

Comentarii

În cadrul conferinţei de presă dinaintea duelului cu Armenia, Claudiu Keşeru a fost întrebat despre problema mentală a României în momentele decisive, despre care a vorbit Mirel Rădoi în trecut.

După meciul foarte bun reuşit împotriva Germaniei, sunt speranţe mari de la ”tricolori” înaintea meciului cu Armenia. La două puncte în spatele formaţiei pe care o vor înfrunta luni, jucătorii lui Mirel Rădoi încă visează la Mondial, însă au nevoie de o victorie împotriva armenilor pentru a avea şanse realiste de a prinde barajul.

În anii trecuţi, România a mai pierdut partide şi calificări în ultimele minute, fapt ce l-a motivat pe Mirel Rădoi să vorbească despre problema mentală a ”tricolorilor” în momente decisive. Întrebat despre acest lucru, Keşeru a declarat că doreşte să demonstreze că aceasta nu este existentă.

Întrebarea care i-a pus în dificultate pe Claudiu Keşeru şi Mirel Rădoi

”Cred că ar fi anormal să nu-mi fi dorit să fiu pe teren în orice moment. Cred că fiecare fotbalist convocat sau neconvocat la această acţiune şi-ar fi dorit să fie pe teren la acest meci (n.r. împotriva Germaniei). Aţi văzut ce intensitate, ce senzaţie a fost la nivelul gazonului şi e normal să-ţi doreşti ca în orice moment să faci tot ce ţine de tine premergător meciului pentru a fi pe teren.

Dezamăgire pentru băieţi, pentru că, ţinând cont de eforturile făcute pe durata meciului, faptul cum au răspuns la toate cerinţele staff-ului tehnic, a fost un moment în care îţi dai seama că toate lucrurile făcute înainte s-au dărâmat.

(n.r. La partida cu Armenia) Doar să nu ne precipităm, cred că întreg staff-ul tehnic a pregătit şi pregăteşte în continuare meciul de o manieră incredibilă, e vorba doar de linişte, să răspundem cât mai bine. (n.r. E adevărat, aşa cum a spus Rădoi, are România o problemă mentală în momentele decisive?) Îmi doresc ca mâine să demonstrăm contrariul”, a spus Keşeru.

În urma întrebării puse atacantului, selecţionerul a intervenit: ”E dovedită istoric, noi am pierdut calificări la Campionate Europene, Campionate Mondiale în ultima secundă, e clar că e o problemă mentală. Nu e că am spus-o eu şi doar eu o văd”.

Apoi Claudiu Keşeru a concluzionat: ”Presiune pe atacanţi e la fiecare meci, am fost criticat de foarte multe ori de mulţi dintre voi de aici, nu m-a deranjat, în continuare vin cu zâmbetul pe buze şi îmi dau viaţa la fiecare meci al naţionalei. E foarte ciudat, s-au schimbat multe lucruri, parca nu recunoşteam stadionul. Aţi început cu întrebările agresive şi am dat puţin înapoi”.

Afla mai multe despre: echipa naţionalămirel rădoiclaudiu keşeruromânia 

viewscnt
Articole similare