Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Joao Janeiro rupe tăcerea despre plecarea de la U Craiova 1948! Ce a ascuns clubul în spatele explicaţiei oficiale: "Este prima dată când mi se întâmplă asta"

Joao Janeiro rupe tăcerea despre plecarea de la U Craiova 1948! Ce a ascuns clubul în spatele explicaţiei oficiale: "Este prima dată când mi se întâmplă asta"

FC U Craiova

Comentarii

Antrenorul portughez Joao Janeiro, care s-a despărţit subit de U Craiova 1948, a oferit o reacţie despre aventura ratată la echipa din Oltenia. Lusitanul a oferit detalii suplimentare, după ce clubul a susţinut că au fost probleme persoane ale acestuia.

Joao Janeiro a intervenit! Detaliile oferite, după explicaţia simplă oferită de U Craiova 1948

U Craiova 1948 a anunţat, miercuri, despărţirea de tehnicianul Joao Janeiro, care era în funcţie de doar 18 zile.

Imediat după despărţire au apărut primele informaţii. Joao Janeiro a dorit să rupă contractul din cauza implicării preparatorului fizic Dan Vasilică, omul din vestiar al lui Adrian Mititelu. 

Totuşi, varianta nu a fost crezută de Mircea Bornescu

La câteva zile distanţă, Joao Janeiro a vorbit despre aşteptările pe care le-a avut şi cuvântul pe care l-a dat în faţa lui Adrian Mititelu, atunci când a semnat. 

„Plec de la FCU Craiova 1948, aşa cum am venit, cu capul sus. Ca antrenor, uneori aud poveşti despre situaţii cu care s-au confruntat alţi antrenori. Lucruri despre care credeam că li se întâmplă doar altora. Este prima dată când mi se întâmplă asta.

Ştiam riscul înainte să vin. Ceea ce nu ştiam sunt lucruri pe care nu le voi exprima în acest moment. Repet, pentru presă, nu voi exprima unele lucruri în acest moment. Respect postul de presă şi jurnalişti, dar cer intimitate. În 3 ligi diferite, „noi” am realizat competiţii şi promoţii europene de 4 ori fiecare, cu 2 titluri de campionat.

În medie, „noi” am crescut cu 62% valoarea transferurilor de jucători şi vânzările pentru cluburi la un upgrade de +70%. Şi acest lucru s-a realizat cu ore nesfârşite de studiu, muncă, atitudine”, a spus Joao Janeiro pe pagina de Facebook, conform Fanatik

Joao Janeiro, fostul antrenor de la U Craiova 1948: "Nu pot decât să mă învinovăţesc"

„Mi-am respectat întotdeauna contractul în 90% din cazuri înainte de a intra la Craiova. Am ales să vin pentru că am «cuvânt».

Au fost şi alte oportunităţi, cu condiţii mai bune în toate sensurile, dar am decis, ca întotdeauna, să mă «ţin de cuvânt». E vina mea la sfârşitul zilei. Nu pot decât să mă învinovăţesc. A fost alegerea mea să vin şi să opresc negocierile cu alte cluburi/proiecte.

Îi doresc succes Craiovei 1948, vor avea conditii sa ajungă în play-off si competitiile europene. Jucătorilor, care într-o perioadă scurtă de timp m-au făcut să mă simt bine, unde am creat o energie puternică împreună şi suporterilor lor care urmăresc şi susţin mereu echipa necondiţionat. Ceva a fost plantat în aceste zile şi asta este partea bună.

Cel mai nebunesc lucru din fotbal este să nu renunţi niciodată, continui să împingi. Noroc. Multumesc, Cu respect, JJ”, a adăugat Joao Janeiro, portughezul care s-a despărţit subit de U Craiova 1948

Afla mai multe despre: joao janeirou craiova 1948explicatie joao janeiro 

viewscnt
Articole similare