Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Jovan Markovic, la nivelul echipei naţionale? ”E bine că a fost adus. E printre puţinii atacanţi din România care fac asta” | EXCLUSIV

Jovan Markovic, la nivelul echipei naţionale? ”E bine că a fost adus. E printre puţinii atacanţi din România care fac asta” | EXCLUSIV
Comentarii

Printr-o intervenţie telefonică în cadrul emisiunii Sport Center de pe Telekom Sport, Sorin Cârţu a discutat despre convocarea lui Jovan Markovic la naţională.

Jovan Markovic a fost marea surpriză din lotul convocat de Mirel Rădoi pentru meciurile naţionalei din septembrie. Deşi şase jucători fără apariţii sub tricolor se vor alătura selecţionatei noastre, atacantul Craiovei este de departe cea mai şocantă includere.

Deşi decizia de a îl chema pe vârful cu origini sârbe a fost în general criticată, Sorin Cârţu apără abilităţile lui Markovic. Preşedintele Universitărţii Craiova a discutat despre calităţile tânărului jucător, dar şi despre părţile jocului său unde mai are de lucrat.

Jovan Markovic, la nivelul echipei naţionale?

”E bine că a fost adus, în ideea în care în timp o să îl convoci, este o mişcare treptată pentru o eventuală promovare a lui. Este un atacant care şi când joacă mai puţine minute are ocazii, chiar dacă nu dă gol, are ocazii de poartă.

Sunt ocazii pe care şi le creează prin mişcări, e printre puţinii atacanţi pe care îi văd în România care se face că dă, îl întoarce pe adversar, iar mai un călcâi. E un atacant care are calitate multă. Totul depinde de el şi modul în care a înţeles perioada asta pe care trebuie să o asezoneze cu multă muncă.

Multă muncă şi individualitate, să rămână după antrenamente să îşi perfecţioneze execuţiile, pentru că şi aseară a avut o ocazie foarte mare, nu ştiu ce a preluat şi nu a dat direct. Trebuie să fie mereu pregătit să găsească o soluţie”, a declarat Sorin Cârţu, pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: universitatea craiovajovan markovicechipa naţionalăsorin cârţu 

viewscnt
Articole similare