Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Legenda Stelei, reacţie bizară despre meciurile jucate de FCSB în Ghencea: "Nu este o jignire" | EXCLUSIV

Legenda Stelei, reacţie bizară despre meciurile jucate de FCSB în Ghencea: "Nu este o jignire" | EXCLUSIV

Steaua

Comentarii

Ştefan Iovan, coordonator al centrului de copii şi juniori de la CSA Steaua Bucureşti, a comentat meciurile disputate de FCSB în Ghencea, iar jucătorul legendar al roş-albaştrilor a avut o reacţie atipică.

Cum se simte la CSA Steaua revenirea FCSB în Ghencea

FCSB n-a putut debuta pe noul Stadion Steaua în derby-ul cu Dinamo, din startul sezonului, dar, în ciuda opoziţiei CSA Steaua, echipa finanţată de Gigi Becali a organizat partide în Ghencea. FCSB pătruns pe arena modernă şi a fost gazdă cu: CFR Cluj, Nordsjaelland şi Universitatea Craiova. 

De altfel, cei de la CSA Steaua şi FCSB nu s-au mai atacat în declaraţii publice, în ultima perioadă. Gigi Becali e constrâns prin contractul cu CSA să nu pretindă că echipa sa este Steaua Bucureşti, în timp ce Adrian Bumbescu transmitea că nu poate comenta subiectul

Faţă de reacţiile din trecut, acum discursul celor implicaţi s-a domolit, iar revenirea FCSB în Ghencea a fost comentată şi de Ştefan Iovan. 

Oficialul Stelei Bucureşti a spus că nu s-a simţit ofensat de meciurile jucate de FCSB în "casa" roş-albaştrilor, dar a dorit să sublinieze diferenţa de identitate dintre cele două cluburi. 

"Nu s-a simţit în niciun fel, n-am simţit-o ca o jignire. Nu e o jignire că au vrut să joace pe terenul Stelei. FCSB a vrut să joace pe Stadionul Steaua. Au plătit oamenii, şi-au asumat nişte riscuri.

Dacă se întâmpla ceva, oamenii plăteau, au avut o asigurare. Atunci, ce probleme să fie? FCSB a jucat pe Stadionul Steaua", a declarat Ştefan Iovan, pentru Orangesport.ro. 

Iulian Miu susţinea că demisionează dacă FCSB pătrunde pe Stadionul Steaua

Până în 2023, "militarii" nu au conceput ca FCSB să joace pe Stadionul Steaua. Plin de încredere a fost Iulian Miu, care a susţinut că va demisiona dacă FCSB va organiza meciuri în Ghencea. 

La doi ani distanţă de la declaraţie, oficialul Stelei a clarificat ce a spus: "Lucrurile s-au schimbat, s-au schimbat miniştri, s-a schimbat şi comandatul. Eu ştiam că sunt nişte litigii, că nu poate să joace. Spun ce ştiam atunci şi oamenii îmi dădeau asigurări că nu va juca", a declarat Iulian Miu, pentru Orange Sport

Afla mai multe despre: stefan iovanfcsb stadionul steauastadionul steaua 

viewscnt
Articole similare