Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Leo Grozavu a venit furios în faţa reporterului! "Mă puneţi să comentez ce zice Mihai Chirica? Ce s-a întâmplat de acolo mă depăşeşte"

Leo Grozavu a venit furios în faţa reporterului! "Mă puneţi să comentez ce zice Mihai Chirica? Ce s-a întâmplat de acolo mă depăşeşte"

CSM Poli Iași

Comentarii

Antrenorul lui Poli Iaşi, Leo Grozavu, a tras concluziile unui meci de uitat pentru moldoveni, care au pierdut cu Universitatea Craiova, după ce au condus cu 1-0.

Leo Grozavu s-a enervat după Poli Iaşi - Universitatea Craiova 1-4

Universitatea Craiova a învins sâmbătă seara, în deplasare, scor 4-1, fornaţia Poli Iaşi, într-un meci din etapa a cincea a Superligii. 

Echipa antrenată de Laurenţiu Reghecampf a întors scorul după o oră de joc. Alin Roman, care a primit al doilea galben în minutul 58, şi-a lăsat echipa în inferioritate numerică, iar din acel moment Universitatea Craiova a dominat. Faza a fost condamnată de primarul Mihai Chirica, cel care a avut un discurs dur

Leo Grozavu a apărut şi el tensionat în faţa reporterului prezent la stadionul din Iaşi.

„Mă puneţi să comentez ce zice Mihai Chirica? Mă întrebaţi de joc? Hai să vorbim de fotbal dacă vreţi să facem fotbal! Întrebaţi-l pe dumnealui! Ce să zic eu? Arbitrajul nu e de comentat. 

Eu am fost departe, n-am văzut. Nici nu ştiu dacă a fost al doilea galben sau roşu. Roman nu a vrut sigur să lovească, dar dacă greşeşti atunci plăteşti. Eu am încredere în Istvan Kovacs, a avut şi VAR la dispoziţie. Sunt sigur că a luat decizia bună, nu e nimic de comentat. 

Acel moment cu eliminarea ne-a destabilizat, dar nu avem voie să ne comportăm aşa. Nu ai voie să iei 4 goluri! Poţi să joci şi în 9 oameni. Noi la 3-1 voiam să egalăm... prea multe greşeli, se repetă. Facem analiză, lucrăm, dar le repetăm”, a declarat Leo Grozavu. 

Leo Grozavu: "Dacă eu nu sunt compatibil, voi pleca"

„Destul de greu de comentat meciul, a avut două părţi distincte. Până în minutul 60 am stat la luptă, am făcut multe lucruri bune. Din acel moment nu am mai existat pe teren, foarte multe naivităţi. Fotbalul e pentru oameni maturi, nu pentru copii. Ce s-a întâmplat de acolo mă depăşeşte.

Nu cred că mai aducem pe nimeni, am adus destui jucători. Trebuie să îi antrenăm, să strângem rândurile. Cei care nu se ridică la nivelul nostru ne vor părăsi. Cam asta e de spus. Noi am demonstrat că putem juca de la egal la egal, dar asta este. 

Vedem cine e compatibil şi cine nu. Dacă eu nu sunt, voi pleca!”, a adăugat antrenorul lui Poli Iaşi, Leo Grozavu. 

Afla mai multe despre: leo grozavumihai chiricapoli iasi universitatea craiova 1-4 

viewscnt
Articole similare