Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Lovitură dată de Sepsi! Un fost marcator de top din Liga 1 a semnat cu formaţia lui Leo Grozavu

Lovitură dată de Sepsi! Un fost marcator de top din Liga 1 a semnat cu formaţia lui Leo Grozavu
Comentarii

Luni seara, Sepsi a confirmat transferul lui Kevin Luckassen, fost jucător al lui Viitorul. Atacantul revine în România sub formă de împrumut.

Kevin Luckassen a revenit în România. Atacantul vândut de Viitorul lui Kayserispor se întoarce în Liga 1 după doar şapte luni petrecute în Turcia. Olandezul nu s-a integrat la fost formaţia a lui Dan Petrescu sau Marius Şumudică, astfel că a decis să se întoarcă în campionatul unde a reuşit cele mai bune statistici din carieră.

Lovitură dată de Sepsi!

Sepsi OSK are un nou atacant. Lotul echipei Sepsi OSK s-a îmbogăţit cu încă un jucător, în persoana lui Kevin Luckassen. Atacantul olandez, în vârstă de 28 de ani, a sosit sub formă de împrumut, pe o perioadă de un an, de la Kayserispor (Turcia).

De-a lungul carierei sale, Kevin Luckassen a mai jucat la FC Viitorul Constanţa, Politehnica Iaşi, Almere City (Olanda), Northampton (Anglia), SKN Polten (Austria), Slovan Liberec (Cehia) şi Ross County (Scoţia). Îi urăm mult succes alături de Sepsi OSK!”, se arată în comuniactulş postat de club, pe contul oficial de Facebook.

În perioada petrecută în România, Luckassen a impresionat, în mod special la Viitorul. La Iaşi, atacantul a reuşit doar cinci goluri în 17 partide, însă la formaţia lui Hagi, batavul a punctat de nouă ori în 19 partide. Forma sa pentru actuala Farul Constanţa i-a asigurat transferul în Turcia, la Kayserispor, unde a jucat alături de Cristi Săpunaru şi Silviu Lung jr.

Afla mai multe despre: sepsikevin luckassen 

viewscnt
Articole similare